Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy kérték meg a kezét?
Szia!
Én már előre tudtam, hogy hamarosan eljön a nap, mert tesójának akarta sms-ben újságolni, hogy megrendelte a gyűrűket. De a telójában a nevem a tesójájé alatt van, és véletlenül lecsusszant a kiválasztott címzett az én nevemhez, így én kaptam meg az sms-t.
Aztán szídta a tesóját, hogy miért mondta el nekem. Mire felolvastam a tőle tévesen kapott sms-emet. :)
Szegénykém olyan zavarban volt, pedig már tudtam, hogy tervezi, mivel együtt beszéltük meg, hogy kb. mikor. Nameg egy ékszerboltnál megállt érdeklődni, hogy nekem milyen gyűrű tetszene. De azért nagyon ari volt.
Amúgy előző nap a szüleimtől "kért el", majd másnap mikor taliztunk felhúztuk egymás ujjára a gyűrűt egy szép meghitt pillanatban egy csokor rózsa, és csók kiséretében.
elmentünk egy étterembe.
férjem:
- Elmegyek Irakba fél évre...
- .....
- Hozzámjössz?
:-))
Hátt.. voltam már férjnél, elváltam és nem akartam megint férjhez menni. 9 évig nem is mentem.
Két évvel ezelőtt összejöttem egy olyan fickóval, akit már régen ismertem, tetszett is, én is neki, mert észrevettem, de egyikünk sem kezdeményezett (félig munkakapcsolat volt, ez egy visszatartó erő ám, mi van, ha nem sikerül?)Aztán két éve kaptam egy szép sms-t, majd találkák...ez volt tavasszal. Ő már a nyáron pedzegette a házasság tervét, de mindig hárítottam finoman. Aztán tél elején pozitív lett a terhességi tesztem. Én sírtam, ő nevetett és a fürdőszoba ajtóban állva megölelt és azt mondta: látod, mondtam neked, hogy egyszer a feleségem leszel. Még a pici manó is azt akarja a pocakodban.
Megvettük a gyűrűt, nyolc hónapos terhesen, nagy pocakkal és nagyon boldogan megesküdtünk.
és azóta is nevetjük, hogy meddig kellett engem győzködni, hogy férjhez menjek. Pedig nagyon szépen élünk.
16:10-nek
Anyósok jó dolgokat tudnak kitalálni. Nem akadtál ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!