Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok arról hogy ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról hogy ha a lány kéri meg a fiú kezét?

Figyelt kérdés
Párommal már több mint 3 éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást. Párom elég félénk a lánykéréshez, ciki ha én kérném meg a kezét?
2011. okt. 18. 21:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%

81%-os 21:34...

Én is ezen gondolkodom.

Párom is rettenet bátortalan,eleinte velem is nagyon az volt,nem kis "meló" volt mire megbizott bennem,és nincs olyan amit ne tudnánk elmondani a másiknak. Másokkal (mindenki mással kivétel nélkül) ugyanugy bátortalan,velem nem.

2011. okt. 18. 21:42
 22/32 anonim ***** válasza:
52%
korotok és hogy együtt laktok-e nem irtad még mindig
2011. okt. 18. 21:42
 23/32 anonim ***** válasza:
88%
Magyarország nagyon középkorias, a nők és a férfiak önbizalma egyaránt nagyon kevés, úgyhogy minden szalmaszálba belekapaszkodnak, amivel (látszólag) bizonyíthatják azt, hogy melyik nemhez tartoznak.
2011. okt. 18. 21:51
 24/32 anonim ***** válasza:
40%

"párom elég félénk a lánykéréshez,"

na és akkor mi van, ha nem ez a helyzet, hanem nem akarja?

2011. okt. 18. 22:28
 25/32 anonim ***** válasza:
74%

na, sztem a célozgatás a legcikibb.

ha úgy döntesz, hogy te kéred meg a párod kezét, tedd azt vagányan, mint P!nk :D ő is úgy kérte meg a pasija kezét, asszem a motorversenyén...haláli az a nő komolyan :D és van stílusa.

na, ha vki nagyszájú, stílusos, vicces csaj, sztem ahhoz még illik is a "fiúkérés" :D

de én tovább biztos nem várnék a sült halra...

20/L

2011. okt. 18. 23:18
 26/32 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem teljesen normális dolog. Régen azért a fiú kérte meg a lány kezét, mert a házasságban ő tartotta el a nőt és az egész családot, így neki volt mit felajánlania, a lány nem mehetett oda azzal, hogy „szeretném, ha te finanszíroznál életem hátralévő részében”. Ma meg azért ragaszkodnak hozzá a lányok, hogy a fiú kérje meg a kezüket, mert „jajjistenem, az de gáz, ha nekem kell kimutatnom, hogy szeretnék vele élni, inkább térdeljen le ő és hozzon virágot és akarom az aranygyűrűt is, de lehetőleg gyémántot, és különben is az étteremben is az ő dolga fizetni, örüljön, hogy egyáltalán méltóztatok elmenni vele, és mi az, hogy nem jár nekem minden, amikor nő vagyok”? Többnyire ezek azok, akik fórumokon kérik a segítséget, hogy hogy értessék meg a pasival, hogy esküvőt akarnak, aztán ha a mindenféle érthetetlen jeleket nem fogja fel a pasi, akkor egy érzéketlen disznó.

Lehet, hogy a párod nem házasság-, hanem együttéléspárti, ilyenkor ne ronts ajtóstól a házba, hanem finoman derítsd ki, hogy áll a dologhoz, de ha pozitívan, akkor kérd meg nyugodtan a kezét. Engem speciel hülyén érintene, ha megkérnék a kezem, pláne 3 év együttélés után, mert akkor nem érteném, egy házasság mi pluszt adhatna még ehhez, de a fiú kedvéért belemennék. Lehet, hogy ő is így van vele.

2011. okt. 19. 04:20
 27/32 A kérdező kommentje:

Cyndel:

Teljesen egyetértek azzal amit mondtál.

Beszéltünk már erről nincs ellene semmi kifogása.

Persze pár év múlva csak nem most.

2011. okt. 19. 21:06
 28/32 anonim ***** válasza:
53%

1. egy nőnek is joga van ahhoz, hogy tudja, mit akar a pasi.

2. egy nő kérdezzen rá a dologra! Beszéljétek meg, hogy ő később akar családot alapítani? Mikor szeretné?

Jobb ez így, mint rettegni hogy 20 év múlva sem lesz semmi, nem kell a sült galambra várni egy nőnek sem!

Olyan nincs, hogy egy férfi fél a lánykéréstől! A dugástól és/vagy együttéléstől nem fél????

Felesleges finoman utalgatni vagy várogatni... A PASIK A SZAVAKBÓL ÉRTENEK.

2011. okt. 20. 21:02
 29/32 anonim ***** válasza:
22%
Ha arra képes vagy,hogy "ne ronts ajtóstól a házba, hanem finoman derítsd ki",akkor arra is képes vagy,hogy finoman jelezd neki,hogy esküvőt szeretnél.Ha nem veszi a célozgatásokat,akkor NEM AKARJA érteni őket.Attól,hogy nem élünk a középkorban még nem lettünk férfiak és ők pedig nők.Kár életünk egyik legszebb pillanatába belekeverni a feminizmust.Megteheted,hogy elé állsz és megkérdezed,hogy elvenne-e,de ez a pillanat nyomába sem ér annak,amikor egy férfi izgatottan elég áll/térdel és felteszi a nagy kérdést.Akinek volt már része ebben az pontosan tudja,hogy ez milyen fantasztikus érzés. Ne akard kihagyni!
2011. okt. 20. 21:24
 30/32 anonim ***** válasza:
48%
ha nyilvánosan csinálod, a fiú részéről kva ciki lenne! Megaláznád!
2011. okt. 22. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!