Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit gondoltok arról hogy ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról hogy ha a lány kéri meg a fiú kezét?

Figyelt kérdés
Párommal már több mint 3 éve vagyunk együtt nagyon szeretjük egymást. Párom elég félénk a lánykéréshez, ciki ha én kérném meg a kezét?
2011. okt. 18. 21:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
30%
Ha már 3 éve együtt éltek,akkor miért kérné meg a kezedet? Neki nagyon jó így is,házasság nélkül.
2011. okt. 18. 21:19
 12/32 anonim ***** válasza:
38%

Konkrétan nehogy.

De pl mondhatod hogy "én úgy szeretnék majd babát ,ha már pár év házasságba születik"

és hasonlóakat

hány évesek vagytok? együtt laktok?

2011. okt. 18. 21:25
 13/32 anonim válasza:
21%
En nem kernem meg egy fiu kezet, de beszelgetesek alkalmaval biztosan jeleznem, hogy reszemrol mar keszen allnek a hazassagra is akar. Na nem csak ugy a semmibol hozakodnek elo a temaval, hanem ha meglatok egy eskuvot...vagy ilyen temaju film alatt :) Ha szerinted csak azert nem keri meg a kezed, mert felenk, akkor ilyen apro trukkokkel segithetsz neki ezt legyozni :)
2011. okt. 18. 21:25
 14/32 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ciki. És egy pasi életében is fontos pillanat mikor megkéri a szeretett nő kezét, ne vedd el tőle ezt az élményt! Lehet ő valami szép romnatikusat, különlegeset tervez, te meg elrontod az egészet. Maximum utalgass, de nem kérd meg a kezét!
2011. okt. 18. 21:27
 15/32 anonim ***** válasza:
42%
Ha egy férfi (!!) akar egy nőt, akkor megszerzi. Ha egy férfi(!!) feleségnek akar egy nőt, akkor megkéri a kezét. Ennyi. Szóval ne állíts haza virágcsokorral, és jegygyűrűvel, mert ez nem a nők dolga.:-))
2011. okt. 18. 21:30
 16/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm a rendes válaszokat, a többieknek akik egy kib@szott rendes választ nem tudtak írni azok mellőzék a kérdésemet.

Az első válaszolónak pedig csak annyit mondanék hogy vágják le a te farkadat nem tudom mit szólnál hozzá, komolyan ha férfi vagy akkor csak sajnálni tudlak hogy ilyeneket írsz ha lány vagy akkor gondolom leszbi vagy mert csak azok kívánnak egy fiúnak ilyet.

2011. okt. 18. 21:30
 17/32 anonim ***** válasza:
38%

Mond meg neki, hogy szeretnéd, ha összeházasodnátok.

A gyűrűt, meg egyéb kellékeket mellőzd.

Az más dolog, hogy nekem nem kéne olyan pasi, aki ennyire döntésképtelen és határozatlan.

2011. okt. 18. 21:32
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2011. okt. 18. 21:32
 19/32 anonim ***** válasza:
73%
A célozgatást, utalásokat én mellőzném, szerintem nagyobb gáz, mint ha őszintén megmondod, hogy mit szeretnél.
2011. okt. 18. 21:34
 20/32 anonim ***** válasza:
79%
egy kapcsolatban, ami 3 éve működik, jól, abban hogyan lehetséges, hogy "bátortalan" legyen bármit is elmondani?
2011. okt. 18. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!