Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megtenni úgy hogy ne fussak el?
Hogyan és milyen körülmények között lenne a legjobb megkérnem a barátnőm kezét?
Elég félös vagyok és arra gondoltam bár nem jó hogy (bedobom a postaládájába a gyűrűt). Az a baj hogy egyáltalán nem vagyok egy ilyen bátor ember, de már két éve vagyunk együtt, és félek hogy emiatt elhagy:
Mondjatok valami normális tanácsott Köszi
Sehogy ne kérd meg még. Te sem vagy rá érett, és nem is ismered eléggé, és nem is biztos, hogy bízol benne eléggé.
Az hogy két éve vagytok együtt nem elég ok egy eljegyzésre !
Próbáld pedzegetni a témát, hogy mit mennyire tart fontosnak, mik az elvei. Példálózhatsz mással, hogy így csinálta, neki mi a gondolata arról. Pl. XY-nak nem volt eljegyzése, ő ha odakerül szeretne e, s hasonlók.
Gondolom beszélgetni nem félsz. Remélhetőleg. Az sem baj, ha azt hiszi épp miattatok kérdezed, bár ne áruld el. És akkor elkezd gondolkozni, és határozottabban fogod látni hogy téged akar e vagy sem.
Azért azt tudnod kell, hogy mennyire a pénzedért van e. Sokat akar, kér e dolgokat ? Megmondja e mit akar célozgatva s hasonlók. Hogyan viselkedik veled, mit kapsz te tőle. Nem csak anyagilag, érzelmileg, viselkedésben.
Még ne kérd meg a kezét.
Teljessen egyet értek az elöttem szólóval...
Nem a pénz a lényeg hanem ti... De ha ő ezt esetneg nem így látja akkor az ezüst gyűrü miatt visszautasít, vagyis téged nem szeret.. De én annyira a házassághoz nem értek, de esetleg megkérdezhetnéd a lány legjobb barátnőjét is a dologról..
16/L
Te, ez akkora baromság, hogy átlépem tőled a netikett szabályait...
MI AZ ISTENNEK FUTNÁL EL ONNAN?! ÉS HOVA?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!