Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan tudnám megtenni úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megtenni úgy hogy ne fussak el?

Figyelt kérdés

Hogyan és milyen körülmények között lenne a legjobb megkérnem a barátnőm kezét?

Elég félös vagyok és arra gondoltam bár nem jó hogy (bedobom a postaládájába a gyűrűt). Az a baj hogy egyáltalán nem vagyok egy ilyen bátor ember, de már két éve vagyunk együtt, és félek hogy emiatt elhagy:

Mondjatok valami normális tanácsott Köszi

2011. okt. 7. 18:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed hogy csak a pénzedre pályázik akkor minek veszed el feleségül? Azért hogy egy év múlva itt siránkozz majd amiért csak a pénzedért szeret és nem az érzelmek dominálnak a kapcsolatotokban(részéről)?
2011. okt. 7. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Te is elég anyagias vagy,hisz eddig nem is írtad hogy már van gyűrű,csak azt közölted,hogy mennyibe került.
2011. okt. 7. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy ne kérd meg még. Te sem vagy rá érett, és nem is ismered eléggé, és nem is biztos, hogy bízol benne eléggé.

Az hogy két éve vagytok együtt nem elég ok egy eljegyzésre !

Próbáld pedzegetni a témát, hogy mit mennyire tart fontosnak, mik az elvei. Példálózhatsz mással, hogy így csinálta, neki mi a gondolata arról. Pl. XY-nak nem volt eljegyzése, ő ha odakerül szeretne e, s hasonlók.

Gondolom beszélgetni nem félsz. Remélhetőleg. Az sem baj, ha azt hiszi épp miattatok kérdezed, bár ne áruld el. És akkor elkezd gondolkozni, és határozottabban fogod látni hogy téged akar e vagy sem.

Azért azt tudnod kell, hogy mennyire a pénzedért van e. Sokat akar, kér e dolgokat ? Megmondja e mit akar célozgatva s hasonlók. Hogyan viselkedik veled, mit kapsz te tőle. Nem csak anyagilag, érzelmileg, viselkedésben.

Még ne kérd meg a kezét.

2011. okt. 7. 19:14
 14/18 anonim ***** válasza:
jesszus... 150.000? az én gyűrűm 24 ezer volt... (véletlen tudtam meg). De ha 3000 Ft volt, akkor is igent mondanék, mert szeretem a párom. nyilván fontos, hogy tetszen, de ne az ára kell, hogy szép legyen, hanem a gyűrű. Ez egy jelkép. Attól nem lesz szebb egy gyűrű, hogy drága... ne is haragudj, ha csak ezért megy hozzád, mert van pénzed, akkor nem szeret. ha már nem fogod tudni megadni neki az elvárt körülményeket, ott fog hagyni. Te is hibás vagy, nem pénzen kell szerelmet venni... Gondolom ezt is ismered. Ha meg attól félsz, hogy nemet mondd, miből gondolod, hogyha a ládába dobod, az jobban fog neki esni... szerintem még várj ezzel a lánykéréssel
2011. okt. 7. 20:43
 15/18 anonim ***** válasza:
LOL
2011. okt. 8. 00:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha el akarod venni, kérd meg először egy sima, jellegtelen ezüstgyűrűvel. Ne legyen benne se kő, se semmi. És ha csillogó szemmel fogadja, jöhet az "igazi" gyűrű, ha fanyalogva, akkor tényleg az anyagi része érdekli jobban, ne vedd el...
2011. okt. 8. 00:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Teljessen egyet értek az elöttem szólóval...

Nem a pénz a lényeg hanem ti... De ha ő ezt esetneg nem így látja akkor az ezüst gyűrü miatt visszautasít, vagyis téged nem szeret.. De én annyira a házassághoz nem értek, de esetleg megkérdezhetnéd a lány legjobb barátnőjét is a dologról..

16/L

2011. okt. 10. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Te, ez akkora baromság, hogy átlépem tőled a netikett szabályait...

MI AZ ISTENNEK FUTNÁL EL ONNAN?! ÉS HOVA?!

2011. okt. 13. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!