Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan tudnám megtenni úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megtenni úgy hogy ne fussak el?

Figyelt kérdés

Hogyan és milyen körülmények között lenne a legjobb megkérnem a barátnőm kezét?

Elég félös vagyok és arra gondoltam bár nem jó hogy (bedobom a postaládájába a gyűrűt). Az a baj hogy egyáltalán nem vagyok egy ilyen bátor ember, de már két éve vagyunk együtt, és félek hogy emiatt elhagy:

Mondjatok valami normális tanácsott Köszi

2011. okt. 7. 18:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
mitöl félsz egyáltalán???
2011. okt. 7. 18:12
 2/18 A kérdező kommentje:
Attól hogy nemet mond.
2011. okt. 7. 18:14
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de aki úgy akar lányt kérni,hogy elfut, annak még nem való az eljegyzés. És ezt most tényleg nem bántásból írom.

Nem tudom hány éves vagy, de várj még ezzel!

2011. okt. 7. 18:14
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod hogy mit fog válaszolni, akkor még ne kérd meg a kezét mertnem ismered eléggé!!!
2011. okt. 7. 18:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Ezt a postaládás dolgot szerintem semmiképp,ez egy elég személyes dolog,nem olyan amit üzengetve meg lehet oldani!

Ha pedig nem mered valamiért megtenni,akkor még nem vagy készen rá.

2011. okt. 7. 18:16
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem az a gondom hogy nem tudom megkérni hanem az hogy talán a pénzem szereti és nem engem mert elég annyagias. Csak a gyűrű 150000 HUF ba került.
2011. okt. 7. 18:17
 7/18 A kérdező kommentje:

Én már 25 Ő 24 és fogalmam sincs hogy mit tegyek.

De ő az első barátnőm, meg talán a legnagyobb baj hogy egyáltalán nem értek a nőkhöz.

2011. okt. 7. 18:20
 8/18 anonim ***** válasza:
88%
Vacsora közben egy étteremben. Ha már kihozták a kaját, de még nem fizetted ki, akkor nem tudsz elfutni, mert a barátnődre hárulna akkor az egész zech kifizetése.
2011. okt. 7. 18:31
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire bizonytalan vagy, akkor ne kérd meg!
2011. okt. 7. 18:38
 10/18 anonim ***** válasza:
82%
Beszélgettetek már egyáltalán erről a témáról?mi a véleménye az eljegyzésről ,házasságról?Lehet titokban ő is arra vár,mikor kéred meg a kezét ;)....
2011. okt. 7. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!