Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogalmam sincs mit érez, szerintetek?
5 éve vagyunk együtt.Én (21) már családot szeretnék vele.Ő(26)kamionozik.3hetente jár haza,én most végeztem a sulival,megszivesebben már összeköltöztem volna vele,de miatta elmentem még egy két éves szakmát tanulni,h kamionozhasson,mert azt mondta,h addig gyűjt,h két év utnán legyen miből indulni.
Sztem neki ez csak időhúzás,nem is szeretne velem együtt élni,még meg sem kérte a kezem,hogyha felhozom a témát,akkor terel folyamatosan.
Szerintetek is félre lehetett volna tenni,míg az első szakmámat tanultam és amikor érettségiztem?
Úgy érzem,h csak elvesztem az éveimet,mert mintha el lenne kényeslmesedve mellettem.3 hét után haza jön,pl. felmentem elé Pestre és még egy ölelést sem kaptam.Ezt megkérdeztem tőle,és azt mondta,h fáradt,majd otthon akarta.Szerintetek?Én nagyon szeretem,csak nem tudom,h ő mit érez!
Kapcsolatunk elején még mondogatta,h velem szeretne élni,de mostmár semmi kb.1 éve.
Tegnap volt egy olyan mondata,h "most kezek megint beléd szeretni".Tavaly volt egy nagyobb veszekedésünk,de azon már túl vagyunk,legalábbis én.
Szerintetek most mi van? Köszi a választ!
Én a helyedben azért vigyáznék és aggódnék, már csak azért is amit csinál. Az én párom egy év után kérdezte mit szólnék, ha kamiont hajtana, én csak annyiut válaszoltam, választjon gyorsan kettönk között. ö engem választott. Azóta eltelt még 3,5 év, most mult 4,5 éve hogy együtt vagyunk, ö dolgozik én most fejezem majd a sulit. Én nagyon szeretem, és azt állitja ö is engem, de nekem is vanak olyn érzésim mintha már nem is szeretne, pedig tévedek, annyi, hogy ö azt mondja mindennek eljön a mag idelye, én nagyon szeretném már ha megkérné a kezemet, de kivárom. És ha ne adja meg Isten egyszer külön mradnánk, nekem ez nem idöpazarlás volt, hanem egy boldog kapcsolat.
De sajnos, ezt a te történetedböl nem igy látom. Próbáld megmondani neki, hogy legyen vége, hogy ez igy neked nem megy... Nézd meg, hogy reagál, ha simán elfogadja, akkor az azt jelenti nem is tervezett veled és talán van is valakije, ha már ilyen más lett. Vigyázz mit csinálsz, nehogy megbánt .. Sok szerencsét
Köszönöm Nektek a válaszokat.Már beharangoztam neki,h vége lesz.Azóta egyfolytában csörög a telóm,h ő nagyon szeret,és soha nem csalt meg.
Teljesen össze vagyok zavarodva! Még jöhetnek válaszok!
Mond neki, hogy akkor változzon meg, ha veled akar maradni. Hogy te szereted öt, de ha ö nem akar megkomolyodni, kénytelen leszel szakitani, hogy te fiatal feleség és anyuka szeretnél lenni.. :) sok sikert :)
Lari
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!