Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Olvastam a minap, hogy igencsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam a minap, hogy igencsak megfordult a világ (: . A mai világban nem számit furcsának, ha egy nő kéri meg a párja kezét ;). Te tennél ilyet? Férfiak ti mit szólnátok, ha a kedvesetek férjül kérne?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 18:33
1 2
 11/17 ava87 ***** válasza:
77%

Szerintem most is furának számít, csak vannak, akik ettől függetlenül megteszik. Régebben nemhogy furcsának számított, inkább elképzelhetetlen volt. Most meg csak simán furcsa, de van ilyen.

Nekem a férjem kérte meg a kezem, és eszembe se jutott volna, hogy én vessem fel a témát, főleg, hogy amikor ő megkért, nekem eleve még csak a házasság gondolata sem jutott eszembe - de igent mondtam :))) És milyen jól tettem :)

Amúgy nem ellenzem, ha valaki ezt fordítva csinálja, csak szerintem ez nem túl romantikus, én meg szeretem az ilyen "ahogy a nagykönyvben meg van írva" típusú dolgokat, még ha nem is mindenben, de az ilyesmiben igen :)

2011. szept. 11. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Most lehet lepontoztok, de ha a nő letérdel, rögtön másra gondol a hapsi. Lehet egy vastagabb újra húzhatja a gyűrűt.
2011. szept. 11. 20:18
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
Hehe, én felpontoztalak!Jó poén volt!:-D
2011. szept. 11. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Bocsi, ujjra, köszi amúgy.
2011. szept. 11. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
Szívesen!:-))
2011. szept. 11. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:
76%

Van egy ilyen kelta (azt hiszem kelta) hagyomány,hogy szökőévenként,február 29.én a nők kér(het)ik meg a párjuk kezét:D

Amúgy meg ha addig "fajul" a dolog hogy a nő kéri meg a párját,az már cink. Ha a fiú akarja igazából, elveszi hamarabb és nem tököl szökőév miatt:D

2011. szept. 11. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:
80%
Feminista vagyok, de e téren még én is ragaszkodom a hagyományokhoz. Pont hogy a női büszkeségben benne van, hogy tartom magam annyira, hogy nem én erőltetem rá magam valakire. És egyébként is szorult belém annyi romantika, hogy nem én fogom a párom kezét megkérni. A kapcsolatnál kivettem a részem a kezdeményezésből, az épp elég volt :)
2011. szept. 12. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!