Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok, ugyan én korainak tartom az eljegyzést, de a barátom már emlegeti. Ti mit tennétek?
Leültem én már vele nem egyszer, annyira herótom van ettől..
Elmondtam neki szépen hogy én főiskolára szeretnék menni, de ő azt hajtogatja hogy eljegyez novemberben és majd 1-2 év múlva szülhetnék is neki. :O
Nagyon beleéli magát, én 17 évesen komolyabb vagyok ilyen dolgokhoz mint ő..
Bele kell gondolni hogy a babának háttér kell, meg nem gyerek fejjel gondolkodó szülők.
Az is lehet, hogy "kinövi" mint írtam a páromnak is volt ilyen hirtelen ötlete, most kettőnk közül Ő az aki még sokat várna, mivel neki még több év egyetem (4 év)
Bár már mindketten kezdtük érezni a házasság szelével járó felelősséget, neki az első most az orvosi és a család második helyen...
Mi egy hosszas beszélgetés után megbeszéltük, hogy 18-19 évesen nem alkalmas a házasság, főleg nem egyetemista létünkre. Bár, most hogy végzek idén már elgondolkodtat a dolog. Természetesen még pár év munka után jöhet csak a gyerek...
Ülj le, légy őszinte Vele. Főleg abban az esetben ha már nem is szereted annyira. Tudnál élni nélküle? Eltudnád képzelni a jövődet nélküle?
Az igazi nem az akivel le tudod élni az életed, hanem az aki nélkül nem...
21-L 22-F
Kedves kérdező, akkor hagy ott. Ha kezdetektől fogva nem lennél benne egy eljegyzésben egy kapcsolatban, akkor az a kapcsolat nem ér többet a "kúrópajti" státusznál.
A gyengébbek kedvéért:
eljegyzés != házasság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!