Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok, ugyan én korainak tartom az eljegyzést, de a barátom már emlegeti. Ti mit tennétek?
szerintem ha szeretitek egymást vágjatok bele.. Mondjuk a sulit nem hagynám ott inkább a suli elvégzése után vágnék bele, a lényeg, hogy házassági szerződést kellene iratni, hogy ne semmizzétek ki egymást ha még is elválnátok.
egyébként jegyben járni évekig is lehet ;)
Barátnőmet 16 évesen jegyezték el,17 évesen ment férjhez és 22 évesen vált el.
Én is korainak tartom!
Szerintem is korai, mivel nekem az eljegyzés teljesen ahhoz kötődik, hogy utána TÉNYLEG nemsokára házasság is lesz.
Azt viszont nem értem, miért írják sokan, hogy INKÁBB tanuljatok, stb. Az eljegyzés - meg esetleg a házasság akár - miért zárja ki a tanulást, meg az egyéb dolgokat. Mi az, amit egy komolyabb párkapcsolatban még lehet, de jegyespárként vagy házaspárként már nem?
Nagyon korai!
A 25 év alatti esküvőknél (illetve/és első komoly kapcsolatnál) szerintem nagyon nagy az esély, hogy szét megy a házasság később.
Az a legrosszabb az egészbe, hogy csak akkor döbbensz rá, hogy hibáztál, amikor már késő lesz és kihagytál egy csomó szabad fiatal évet.
Mit tennék? Közölném vele, hogy ÉN (és egyébként is) túl korainak tartom a dolgot.
Nemet mondanék.
Ez még ilyen gyerek szerelem, tudod mennyit fogsz/fogtok még változni 25 éves korotokig? Sokat.
Tanulnotok kell és kiélvezni ezeket az éveket, nem házasodni. Nem sok jövőt adok az ilyen korai eljegyzéseknek/házasságoknak. (vannak kivételek, igen, de...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!