Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Én így érzek, ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én így érzek, ez normális?

Figyelt kérdés
5hónapja vagyok együtt bnőmmel,és ugyérzem h megtaláltam azt akit egész életemben kerestem,volt sok kapcsolatom,de ilyet még sose éreztem,mintha megtaláltam vna a nagy Ő-t.már gondolkodtam azon,h ha még egy év mulva is ezt érzem akk megkérem a kezét,ez normális?v csak én vagyok nagyon nagyon szerelmes?
2011. szept. 2. 19:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy normàlis. Csak legyen forditva is meg ez az érzelem.
2011. szept. 2. 19:35
 2/17 A kérdező kommentje:
úgyérzem h megvan,mer ő is így van ezzel az egészel,elmondása szerint,és tudom h tényleg így gondolja :)
2011. szept. 2. 19:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor kérd meg! (egy év múlva, ha ugyanúgy vagy) Szerintem szép! :)

Hány évesek vagytok?

2011. szept. 2. 19:38
 4/17 A kérdező kommentje:
fiatalok vagyunk,azért írtam ki a kérdést,ő 20.én 21.
2011. szept. 2. 19:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd miért ne lennétek egymàsnak a nagy ÕK, ennyi éves korban nagyon szép kapcsolat alakulhat ki örökre.
2011. szept. 2. 19:44
 6/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszi,jofejek vagytok:) kicsit paráztam h majd milyen válaszokat kapok,de így megnyugodtam:) a válaszolók közül is volt akik fiatalon kerültek össze a párjukkal?
2011. szept. 2. 19:47
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Nekme az a fura, hoyg ha 20 eves vagy, hogy lehetett mar nagyon sok kapcsolatod...:)
2011. szept. 2. 19:48
 8/17 A kérdező kommentje:
21 vagyok,és sajnos sok probálkozás volt..:S abból jopár kapcsolattá alakult,de nem éreztem sehol ezt amit most.
2011. szept. 2. 19:50
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Sztem várj még egy kicsit mielőtt megkéred a kezét . Az 1 év az sztem elég kell, hogy legyen, hogy kiderüljön, h mi is a helyzet. Csak gondolj arra, h a szerelem az el fog múlni,úgyhogy mindenképpen mérlegeld azt, h mi bennetek a közös, jövőbeli elképzelésetekre is gondolok(gyerekek,város v vidék, szabadidő eltöltése stb...). Nem baj, ha vannak különbségek,de az alapvető értékrendben, az alapvető kérdésekben meg kell, hogy egyezzetek. Remélem, hogy összejön ( és ha ezek a dolgok stimmelnek még egy év múlva is és megegyeztek ezekben a kérdésekben, akkor viszont ne halogass,és ne hagyd, hogy eltántorítsanak! :) ) Remélem összejön! Sok sikert és sok boldogságot kívánok nektek! :) :)
2011. szept. 2. 19:53
 10/17 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönjük,eltántorítani senki nem fog! de ez a válasz most nagyon jolesett és köszi a segítséget,és a jokívánságot:)
2011. szept. 2. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!