Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a nős és a barátnős pasik vesznek észre?
Figyelt kérdés
Ez már olyan mintha ragályos lenne.Bárkivel szóba állok,báekivel megismerkedek és megtetszik,mindig kiderül,hogy van barátnője.És sajnos gyakran nős férfiak is olyan ajánlatokat tesznek,hogy csak nagyot nézek és legszivesebben szépen elmesélném a feleségüknek.(de persze nem hiányzik a felesleges probléma). 22 éves lány vagyok és nem értem miért esek állandóan ugyan abba a hibába,mintha rám lenne irva,hogy foglalt férfiak gyertek.Valaki hasonló helyzetben?2011. aug. 4. 22:09
11/18 anonim válasza:
Na ja olyan tipus lehetsz akit csak dugna az ember de allandora nem szeretne. CSinos lehetsz de lehet benned valami ami gaz-alakodban szemelyisegedben
12/18 anonim válasza:
Attól tartok az előző hozzászólónak nagyon igaza van... Sajnálom
13/18 Sörensen válasza:
Megpróbálom együvé formálni az eddigi válaszokat (bár nem kértél rá, tudom):
foggggalmunk sincs, mivel nem ismerünk és csak tippelgetni tudunk :)
Ha ismernélek, talán tudnék mondani valamit, de így...
14/18 anonim válasza:
Kedves kérdező.. ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna. ugyanebbe a szituba vagyok mint te.. és ráadásul én is 22 éves. nem öltözök kihívóan sem.. én sem értem miért csak a nős és foglalt pasik találnak meg engem :/
15/18 A kérdező kommentje:
Biztos van rajtunk valami olyan,amit csak egy nős lát és a többinek láthatatlan...:S
2011. aug. 15. 21:24
16/18 anonim válasza:
valószinuleg kelletted magad, vagy szemezel ezekkel a pasikkal, csak ugy nem tapadna rád egy sem... valoszinunek tartom, h egy kis ribancot látnak benned:-(
17/18 A kérdező kommentje:
hát köszi utolsó! Nagyon "hasznos" a válaszod!
2011. aug. 16. 17:46
18/18 anonim válasza:
Válogass, hiszen a nők döntenek [link] A nálunk erkölcsnek nevezett valami nem igazán fedi be az emberi természetet. Az elmúlt évszázadokban nem is ez volt a cél, hanem egy egész társadalom kordában tartása a jobb kizsákmányolás érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!