Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért mindig a nős és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a nős és a barátnős pasik vesznek észre?

Figyelt kérdés
Ez már olyan mintha ragályos lenne.Bárkivel szóba állok,báekivel megismerkedek és megtetszik,mindig kiderül,hogy van barátnője.És sajnos gyakran nős férfiak is olyan ajánlatokat tesznek,hogy csak nagyot nézek és legszivesebben szépen elmesélném a feleségüknek.(de persze nem hiányzik a felesleges probléma). 22 éves lány vagyok és nem értem miért esek állandóan ugyan abba a hibába,mintha rám lenne irva,hogy foglalt férfiak gyertek.Valaki hasonló helyzetben?
2011. aug. 4. 22:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%

két eset lehetséges:

1. olyasmit látnak benned, amit a párjukban nem

2. olyasmit látnak benned, amit a párjukban is

2011. aug. 4. 22:34
 2/18 anonim ***** válasza:
40%
rossz helyen keresgélsz, és/vagy könnyűvérűnek tűnsz valami miatt.
2011. aug. 4. 22:35
 3/18 A kérdező kommentje:
pedig nem öltözködök ugy.Még soha nem vettem fel olyan ruhanemüt amiböl a hasam vagy akármim is kilátszana.És magassarkut sem igazán hordok,mivel nem kényelmes nekem.Hát nem tudom...nem is viselkedek ugy,vagyis szerintem.
2011. aug. 4. 22:55
 4/18 anonim ***** válasza:

Te veszed őket észre!

Egy kielégült férfi mindig kívánatosabb egy nő számára, mint egy kiéhezett.

A tudományos kutatások két dologban jutottak biztos eredményre,ez az egyik. A másik: a férfi illata alapján választ a nő (póló teszt :)

2011. aug. 4. 22:58
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

nos: vannak olyan nők akik elég ha csak átsétálnak egy szobán,minden pasi a nyálát csorgatja utána. velem is ez volt. nem voltam kihívó,se könnyűvérű,sőt. de ha elmentem egy munkahelyre, a pasik összenéztek a csajok meg megöltek volna. amikor férjhez mentem,egy kolléganőm elmesélte h amikor odamentem dolgozni,már 1.nap arra tippeltek melyik pasi fejét csavarom el.. én aki sose kezdett ki senkivel.

ilyen a kisugárzásod,ez van. én pont úgy gondolom,h azért tapadnak rád mert látják h te más vagy. nem nyomulsz,nem kelleted magad, szép vagy,tele önbizalommal,ezt sugárzod és ez bejön a pasiknak.

valószínű viszont h azokat a fiúkat kellene inkább észrevenned,akik messziről "imádnak" és nem nyomulnak,mert ott találhatsz igazi érzelmeket-tapasztalat :)

2011. aug. 5. 10:14
 6/18 anonim ***** válasza:

fiúkat kellene inkább észrevenned,akik messziről "imádnak" és nem nyomulnak,mert ott találhatsz igazi érzelmeket-tapasztalat :)

de ha nem nyomulnak,honnan lehet tudni,hogy ki az akit érdeklek,és csodál ?

2011. aug. 5. 16:42
 7/18 anonim ***** válasza:
lehet látni a szemében:) aki rádmászik,az csak du.gni akar.
2011. aug. 5. 18:26
 8/18 anonim ***** válasza:

leírnád bővebben? hogy lehet látni a szeméből?

mi van akkor ha rosszul olvasom ki azt ami a szemében van?

2011. aug. 5. 19:03
 9/18 anonim ***** válasza:
Mert ki vannak éhezve.
2011. aug. 7. 00:02
 10/18 anonim ***** válasza:

Nem kell a kihívó ruci,a sok smink akkor is lehet egy nő vonzó a pasinak. Ami belőled jön az fogja meg a pasikat és nem az ami rajtad van.

nekem is utamba került néhány ilyen fickó, aztán meguntam hogy mindig ugyanez a lemez és neten ismerkedtem.Meg is találtuk egymást a párommal vagyis ő talált rám. :-)

4 éve együtt vagyunk!!!

2011. aug. 7. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!