Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Bízni fog bennem valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bízni fog bennem valaha annyira hogy elvegyen feleségül?

Figyelt kérdés

Három éve vagyunk együtt a párommal, aki elvált férfi. Nagyot csalódott az előző kapcsolatban, megalázta, becsapta, megcsalta a nő. Úgy érzem, hogy soha nem tud már igazán bízni senkiben azóta, pedig én ezerszer bizonyítottam és nap mint nap bizonyítom, hogy bennem igazán megbízhat. Nagyon jó a kapcsolatunk, bizalom, szeretet, szerelem, szex minden a maximumon működik nálunk. Az előző házasságából született kisfiát is együtt neveljük. Soha nem hozta még szóba a házasságot, még csak az eljegyzést sem. Én sem hozom szóba nem akarok elrontani semmit. Boldog vagyok vele, de annyira szeretnék a felesége lenni. Hiába én már csak ilyen régimódi vagyok. A feleségeként érezném igazán, hogy az övé vagyok ő pedig az enyém. Beszélgessek erről vele vagy inkább ne? Nem akarom hogy ebből gond legyen köztünk, nem akarom hogy azt higgye nyaggatom a házassággal. Dehogyis nyaggatom sose tenném, de minden álmom az esküvő. Vele.

Én 26 éves vagyok, ő 32.

2011. júl. 26. 13:19
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Vajon mi történt azóta? Jársz még erre kérdező?
2015. okt. 6. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!