Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Bízni fog bennem valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bízni fog bennem valaha annyira hogy elvegyen feleségül?

Figyelt kérdés

Három éve vagyunk együtt a párommal, aki elvált férfi. Nagyot csalódott az előző kapcsolatban, megalázta, becsapta, megcsalta a nő. Úgy érzem, hogy soha nem tud már igazán bízni senkiben azóta, pedig én ezerszer bizonyítottam és nap mint nap bizonyítom, hogy bennem igazán megbízhat. Nagyon jó a kapcsolatunk, bizalom, szeretet, szerelem, szex minden a maximumon működik nálunk. Az előző házasságából született kisfiát is együtt neveljük. Soha nem hozta még szóba a házasságot, még csak az eljegyzést sem. Én sem hozom szóba nem akarok elrontani semmit. Boldog vagyok vele, de annyira szeretnék a felesége lenni. Hiába én már csak ilyen régimódi vagyok. A feleségeként érezném igazán, hogy az övé vagyok ő pedig az enyém. Beszélgessek erről vele vagy inkább ne? Nem akarom hogy ebből gond legyen köztünk, nem akarom hogy azt higgye nyaggatom a házassággal. Dehogyis nyaggatom sose tenném, de minden álmom az esküvő. Vele.

Én 26 éves vagyok, ő 32.

2011. júl. 26. 13:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kimondtad kedves utolsó amit én soha...ez az. Az előző nő aki semmibe vette, kihasználta, megcsalta, megalázta...az megkapta azt amig én még nem, pedig én a tenyeremen hordom őt, mindent megteszek érte és imádom őt. Én lemondtam a gyerekről is (az ő közös gyereküket nevelem, aki nem egyszerű eset), mondjak le a házasságról is? Ez fáj nekem...te mondtad ki helyettem ezt...köszönöm. Olyan jó lenn ezt kibeszélni igazából egy sorstársammal...csak olyan ért meg igazán mint te aki hasonló cipőben jársz. Persze a többieknek is köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 26. 15:49
 12/21 A kérdező kommentje:

Ja és a párom is tudta hogy az előző nő nem lesz nyerő, próbálták is lebeszélni de nem boldogultak vele. Neki alig néhány hét után járt a gyűrű, az esküvő, a nászút...

Jó ezt most kibeszélni magamból...

2011. júl. 26. 15:51
 13/21 anonim ***** válasza:

15:29-es vagyok. Pedig ezek emberi érzések, ettől szerintem még nem vagyunk rosszak, hogy ezt érezzük és ezt ki is mondjuk (legalább magunkban). De hát ez van, szerintem bele kell nyugodnunk hogy ők már óvatosak, szerintem nekünk soha nem lesz esküvőnk, a barátainknak mindig dicsér engem, hogy én soha nem nyaggatom a házassággal.

Nagyon meg tudom érteni a helyzetedet, reménykedjünk hogy idővel leesik nekik a tantusz, hogy ránk igazán lehet számítani.

2011. júl. 26. 16:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Előző vagyok ismét...pár hét után már gyűrűt kapott az exe? Valamit nagyon jól csinált :-(
2011. júl. 26. 16:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy jobban csinált valamit...ha olyan ember lennék mint ő felkötném magam.
2011. júl. 26. 18:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Szivesen beszélgetnék veled privát is, mi megértenénk egymást tutira.
2011. júl. 26. 18:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Az én férjem elvált, nálunk 5 év után került szóba az esküvő, másfél évre rá meg is tartottuk. Én előtte is tudtam, hogy el akar venni, de idő kell neki, ilyen szempontból más a helyzetem. De a keserűséget, a másikkal, az exszel való összehasonlítgatás értelmetlen dühét én is ismerem... Erre tényleg csak egy gyógyír van, az esküvői készülődés öröme.

A gyerekről meg ne hagyd, hogy lemondasson a helyzetetek! Egy életed van, és ha vágysz egy babára, nem szabad lemondanod-lemondanotok róla a párod múltja miatt! Képzeld, olyan párt is ismerek, ahol a férfi 3, a nő 2 gyerekkel érkezett a házasságukba, majd született közös babájuk is, pedig elhiheted, 5 gyerek is elég nagy gond. :) Állj ki magadért, mert ha hagyod, hogy a pasi exe ennyire meghatározza az életed, hogy még a legalapvetőbb női jogról-boldogságról, az anyává válásról is le kell mondanod, egy életre tönkreteszed az életed. Arról nem is beszélve, hogy az emiatt érzett fájdalmat akarva-akaratlanul a párodra fogod kivetíteni, őt fogod okolni, és ez megmérgezi az életeteket.... :(

2011. júl. 27. 18:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ekkora csalódás után ne várd el, hogy téged is elvegyen...
2011. júl. 27. 22:48
 19/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló...miért ne várnám? Nagyon is várom, én nem az ex vagyok, nem hasonlítgathat egész életében hozzá, ha erre célzol. Remélem érek annyit neki és szeret annyira és legfőképpen bízik bennem annyira hogy elvesz...
2011. júl. 28. 08:04
 20/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-26 14:36

Teljesen egyet értek. Komoly kapcsolatban nem utalgatunk, hanem kimondva megbeszélünk mindent és abszolút jogos elvárás annak a tisztázása, ki mit vár a jövőtől.

25 N

2011. aug. 21. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!