Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért "több" egy 1 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "több" egy 1 éves kapcsolat eljegyzéssel, mint egy 4 éves kapcsolat eljegyzés nélkül?

Figyelt kérdés

Mi a párommal 4 éve vagyunk együtt, elég fiatalon ismerkedtünk meg, de első perctől, ha lehet igy mondani, egy életre terveztünk. A veszekedések, csiszolódások lecsengése után egy csodálatos kapcsolatunk van, ha lehet igy mondani egymás életének teljes mértékben részei vagyunk. Számunkra a kimondott szónak hitele van, a hűség és a bizalom pedig egyértelmű, akkor is ha ez most nem "menő". Én most leszek harmadéves, ezért még (bár már rengetegszer esett szó róla) nem volt eljegyzés, mivel még a párom is egyetemista, még pár évig nem lesz esküvő, jövőben költözünk össze.

A testvérem egy éve ismerte meg a párját, aki egy év távkapcsolat után eljegyezte. Persze az egész család elájult és ha valamilyen ünnepségre megyünk akkor természetes, hogy a vőlegénye elkiséri, nekem meg "csak" párom van. És beszéd közben is nekem "barátom van" és "kitudja mi lesz abból még?!"-mondják anyámék...pedig azért 4 év alatt mi többet bizonyitottunk, ha lehet igy fogalmazni.

Miért nem látnak át a szitán az emberek? :(

2011. júl. 21. 14:04
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Szerintem vagyunk még így páran...Én 8 éve vagyok kapcsolatban.Eljegyzés nemhogy nem volt még, de szóba sem került.Aztán akik régóta ismernek, és tudják rólam, hány éve vagyok kapcsolatban, osztják rám a hideget-meleget(főleg hideget), hogy ennyi év után még csak szóban sincs.Ahogy Te is írtad, én "csak egy kis barátnő" vagyok és nem is veszik komolyan a kapcsolatomat.Sokan megdöbbennek,hogy ilyen fiatalon(23) ennyi éve van párom, de a 2. kérdés azután, hogy mióta vagyunk együtt, az az, hogy kaptam-e már gyűrűt.De nem, nem kaptam, és sokszor úgy érzem, nem is fogok.De ettől függetlenül én komolynak érzem a dolgot és az egész életemet Vele akarom leélni.Nem mondom, hogy nem szerepel az álmaim között az, hogy hozzá kössem az életem, de ha nekem nem ezt szánja az élet, nem tudok mit csinálni.Ez nem rajtam múlik, de a páromról tudom(legalábbis azt hiszem), hogy ő nem tervez velem ilyet, de szeret, megbecsül, mellettem áll ha sírni kell, és akkor is, ha nevetni.Lehet sok más jegyes párnál szebb és jobb a kapcsolatunk...Csak azt mások nem így látják.
2011. júl. 27. 23:29
 32/32 anonim ***** válasza:
Te vagy a második gyerek Nővéred van. Meg feszülhetsz akkor is Ő lesz a jó te mindig csak 2. leszel.
2011. aug. 4. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!