Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "több" egy 1 éves kapcsolat eljegyzéssel, mint egy 4 éves kapcsolat eljegyzés nélkül?
Mi a párommal 4 éve vagyunk együtt, elég fiatalon ismerkedtünk meg, de első perctől, ha lehet igy mondani, egy életre terveztünk. A veszekedések, csiszolódások lecsengése után egy csodálatos kapcsolatunk van, ha lehet igy mondani egymás életének teljes mértékben részei vagyunk. Számunkra a kimondott szónak hitele van, a hűség és a bizalom pedig egyértelmű, akkor is ha ez most nem "menő". Én most leszek harmadéves, ezért még (bár már rengetegszer esett szó róla) nem volt eljegyzés, mivel még a párom is egyetemista, még pár évig nem lesz esküvő, jövőben költözünk össze.
A testvérem egy éve ismerte meg a párját, aki egy év távkapcsolat után eljegyezte. Persze az egész család elájult és ha valamilyen ünnepségre megyünk akkor természetes, hogy a vőlegénye elkiséri, nekem meg "csak" párom van. És beszéd közben is nekem "barátom van" és "kitudja mi lesz abból még?!"-mondják anyámék...pedig azért 4 év alatt mi többet bizonyitottunk, ha lehet igy fogalmazni.
Miért nem látnak át a szitán az emberek? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!