Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig érdemes jegyben járni?
A párom eljegyzett 1 év után most! Nagyon boldog vagyok! :)
eljegyzési bulit nem akartunk, csak egy nagy családi vacsorán bejelentettük.
Viszont van egy kis gond. Az anyagiak. Jelenleg nincs annyi pénzünk, hogy egy olyan esküvőt össze tudjunk hozni, amit szeretnénk mind a ketten.
Meddig "lehet" jegyben járni?
Mert tudom, hogy egy év kb. kell egy olyan esküvő megszervezéséhez, mint, amit mi szeretnénk.
De nem gáz, ha csak 3-4 esetleg 5 év múlva tartjuk meg az esküvőt?
Nem értem mi az hogy "lehet"?Butus kérdés kissé!
Mindenki maga dönti el hogy meddig akar jegyben járni és mikor ért meg egy házasságra!
Egyik ismerősöm 10 évig volt menyasszony mire eldöntötték hogy megesküsznek!ÉS???????Egy fokkal nem volt komolytalanabb a kapcsolatuk mint aki szaladt 2 hónap után az anyakönyvvezetőhöz!
Én 10 hónapja vagyok menyasszony és majd csak jövőre lesz az esküvő,ha nem úgy jön össze akkor csak utána!Szóval én minimum 2 éve leszek akkor már eljegyezve...NA ÉS?????
Meghalunk egymásért esküvő nélkül is és ez a legfontosabb!
Szóval gratulálok neked,érezzétek jól egymást és ráértek összeházasodni!:)Főleg meg ha tényleg olyat akartok amihez kell a pénz rendesen!:)
Sok boldogságot nektek!:)
Szerintem akkor gáz ha már 10 éve jegyben járnak a párok.
5 év az még tűrhető, igaz nekem az sok lenne, de mindenki másként gondolja.
Nekünk nemrégiben volt az eljegyzés, vagyis 1,5 év után. 2 év múlva tudjuk csak összehozni a lagzit, mert jövőre akarjuk megvenni a saját lakásunkat.
21 éves menyasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!