Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés meglepetés legyen, vagy előre megbeszélt?
Nagyon finoman kell csinálnod. Lehet hogy akkor is sejteni fogja, ezért miután felhoztad a témát, várj egy hetet.
Addigra azt gondolhatja, hogy csak beszéltél róla de nem volt vele komolyabb szándékod, viszont addigra megbarátkozik a gondolattal.
Szerintem nem kell puhatalóznod, hiszen írtad, hogy beszéltétek, hogy ő is családot szeretne, illetve hisz a házasságban
Jöhet a meglepieljegyzés!! :)
Maradj a puhatolózásnál. Hiába beszéltetek róla, hiába mondta, hogy hisz benne, lehet, hogy még csak általánosságban gondolta.
Ne a nagy semmiből hozd fel a témát, hanem pl. ha olyan filmet néztek amiben házasság van, vagy valami hasonló szituban. Tehát ha úgymond "kívülről" jön fel a téma. Akkor kisebb az esély, hogy gyanút fog.
Minden pasi dilemmája a lánykérés,hogy vajon igent mondunk e,hiába van kiírva a homlokunkra akkor is gondoltok a nemre!:)
Egyébként nálam függ attól hogy mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolat,ebből következik,hogy működni fog e életünk végéig,csak együtt élés alatt jöhet szóba(lakva ismeri meg egymást az ember)!!!!!
Nálam úgy volt meglepi hogy végül is megbeszéltük,vagyis éjjel nappal eljegyzésbe ütköztünk a tv-ben a társaságban,tényleg mindenhol!Nyilván beszéltünk róla(mondjuk mi már nem 19 évesek vagyunk),de erről egy pár szerintem minimum egyszer beszél nyíltan a kapcsolatuk alatt,hogy azért még is tiszta legyen a kép a félreértések elkerülése végett!:)
Na szóval mi megbeszéltünk hogy még esküvő nem de majd talán lassan egy eljegyzés nagyon is,mert magasabb szintű a kapcsolatunk és jó lenne ha ennek lenne "jelképe" is...néztünk gyűrűket is,hogy képben legyünk(kinézetre is meg árra is)de ennyi!
Aztán egy óvatlan pillanatban már térdelt is a gyűrűvel a kezében és várta hogy nyögjem végre ki azt a a nyamvadt IGENT!:) A csattanó pedig az hogy a gyűrű nézegetés közepette ráakadtam egy szépségre,amit ő még ha jól tudom aznap megrendelt!:):):)
Szóval legyen meglepi és ezer módon kifaggathatod!
Ráállítasz egy megbízható családtagot,ne barátnőt mert kotyognak),vagy épp a "képzeld haverom haverja eljegyezte a csaját és a csaj nagyon örült bla bla....és tovább taglalod hogy majd reméled ő is így fog örülni ha megkéred ha eljön az ideje..."
Amúgy ha már beszéltetek róla akkor csak igent fog mondani!:)Én szurkolok neked!:)
Mindenképp meglepetés legyen! Hidd el egy nő annak örül a legjobban. Párom sógornőjénél megvolt beszélve az eljegyzés, de ő jobban örült volna ha meglepetésként éri, szóval...
Én úgy gondolom, hogy ha egy átlagos napon felhozod a témát nem fog gyanút fogni, megkérdezed tőle, hogy hogyan gondolja a közös jövőtöket, házasság, majd gyerek stb...
És ha ezer százalékban biztos vagy benne, hogy ő is ugyan azon a véleményen van, mint te, akkor majd későbbiekben megkérheted a kezét. De én úgy gondolom, hogy a beszélgetést követően másnap ne rögtön az ékszerészhez vezessen az utad, hagy, hogy "leülepedjenek" a kedélyek, had felejtse el. És majd akkor kezd el a gyűrű keresgélést!
Sok boldogságot!
21 éves menyasszony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!