Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Hol kérte meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hol kérte meg a párotok a kezeteket? És azon a napon mit vettetek észre rajta például a viselkedésében stb?

Figyelt kérdés
Párom nemsokára elakar jegyezni ezt biztosan tudom, és emiatt is érdekel.
2011. jún. 14. 12:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Elvitt egy étterembe, ami eggyel magasabb kategóriás, mint ahová néha el szoktunk menni. Mondjuk azt hittem, hogy csak kompenzálni akar, mert évekig húzódott hogy el akar-e venni vagy sem. Aztán a desszert előtt kis félősen megkérte a kezemet. Nagyon édi volt:)
2011. jún. 14. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Totál egyértelmű volt! :D

Együtt éltünk akkor már. Egyik nap közölte, hogy akkor holnap menjünk el ebédelni, és vigyük anyuékat is. Megkérdeztem, hogy milyen alkalomból? Gondolkozott egy darabig, aztán kitalálta, hogy apu névnapja alkalmából. Kapóra jött, épp aznap volt. Aztán az omiózus napon közölte délelőtt, hogy akkor ő elmegy biciklizni. (Akkor vett 2 csokor virágot, és vitte az étterembe.)

Az étteremben aztán előhozta a virágokat, egyet nekem, egyet anyunak. Aztán apukámtól hivatalosan megkérte a kezemet. Nekem is egy kis verssel készült, de annyira zavarban volt, hogy nem tudta elmondani. :)

Már előtte is sejtettem, hogy készül valamire, mert mindenféle külön programokat talált ki: segítenie kell egy munkatársának x dologban. Aztán 1 héttel később megint, ugyanaz a munkatárs, ugyanaz a dolog. Kiderül, hogy elsőre nem volt az a gyűrű, amit meg akart venni, így még egyszer mennie kellett.

De mivel akkor már másfél éve éltünk együtt, tudtam, mire készül. :)

2011. jún. 14. 16:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
4 éves évfordulónkon:) sejtettem két hete, hogy valamikor meg fogja a közeljövőben, sőt évek óta beszéltünk róla. aztán egész nap mondta, hogy siet haza, vegyünk pezsgőt. sajnos, amit tervezett nem jött össze:( de én nem bánom. otthon kócos voltam, szakadt kutyasétáltatós cuccban feküdtem az ágyon, szó szerint tespedtem:D aztán odatérdelt az ágy mellé, és megkérdezte, hogy lennék-e a felesége:) imádom. nem így tervezte, de hiába számítottam rá, mégis meglepődtem, hogy ennyi év és beszélgetés után tényleg valóra vált az álmom:) két nap múlva is bőgtem, amikor eszembe jutott:)
2011. jún. 14. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Otthon, az ágyban,pezsgő mellett,csak mi ketten:) Aznap egész nap együtt voltunk, szokásos nap volt, de annyira jól titkolta, hogy semmit nem is sejtettem belőle. Ez számomra így volt tökéletes!

Sok boldogságot hozzá nektek is!!!

2011. jún. 14. 19:05
 15/18 A kérdező kommentje:

Sok boldogságot és sok sok együtt töltött évet kívánok nektek!

Nagyon várom már azt a pillanatot amikor nálam is megfog történni. Ahogy ismerem a páromat képes kitalálni valami furi dolgot! :)

Valamelyik nap mondta is, hogy nem kell már sokat várnom! De olyan kis türelmetlen vagyok már. :$

Mi több mint másfél éve vagyunk együtt.

Várom a további beszámolókat is, olyan jó olvasni! :)

2011. jún. 14. 19:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
En is ugy szeretem olvasni:) irjon mindenki akinek mar megkertek a kezet:):) nekem meg nem:) de azert tetszik! nalunk is tervben van es iden meg fogja kerni a kezem, de csak tippelgetni tudok, hogy mikor! biztos vagyok benne hogy nem akkor amikor en szamitok ra, annal nagyobb lesz a meglepetes:) alig varom:):)23L
2011. jún. 16. 11:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem a párom kivitt a Kis-Dunához még november végén, s elkezdett beszélni a régebbi dolgokról, hogy hogyan jöttünk ösze, majd mikor megálltunk, és egymáshoz bújtunk, feltett rengeteg kérdést, amit furcsáltam.:D
2011. aug. 3. 11:21
 18/18 anonim ***** válasza:
3 és fél éves évforduló után 8 nappal a balatonba vizibiciklin:) Csak azt vettem észre hogy dugdozza előlem az övtáskáját. Mint utólag kiderült az kesztyűtartó is azért volt bezárva meg ienek:) Meglepődtem,de nagyon örültem.
2011. aug. 18. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!