Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hol kérte meg a párotok a kezeteket? És azon a napon mit vettetek észre rajta például a viselkedésében stb?
Totál egyértelmű volt! :D
Együtt éltünk akkor már. Egyik nap közölte, hogy akkor holnap menjünk el ebédelni, és vigyük anyuékat is. Megkérdeztem, hogy milyen alkalomból? Gondolkozott egy darabig, aztán kitalálta, hogy apu névnapja alkalmából. Kapóra jött, épp aznap volt. Aztán az omiózus napon közölte délelőtt, hogy akkor ő elmegy biciklizni. (Akkor vett 2 csokor virágot, és vitte az étterembe.)
Az étteremben aztán előhozta a virágokat, egyet nekem, egyet anyunak. Aztán apukámtól hivatalosan megkérte a kezemet. Nekem is egy kis verssel készült, de annyira zavarban volt, hogy nem tudta elmondani. :)
Már előtte is sejtettem, hogy készül valamire, mert mindenféle külön programokat talált ki: segítenie kell egy munkatársának x dologban. Aztán 1 héttel később megint, ugyanaz a munkatárs, ugyanaz a dolog. Kiderül, hogy elsőre nem volt az a gyűrű, amit meg akart venni, így még egyszer mennie kellett.
De mivel akkor már másfél éve éltünk együtt, tudtam, mire készül. :)
Otthon, az ágyban,pezsgő mellett,csak mi ketten:) Aznap egész nap együtt voltunk, szokásos nap volt, de annyira jól titkolta, hogy semmit nem is sejtettem belőle. Ez számomra így volt tökéletes!
Sok boldogságot hozzá nektek is!!!
Sok boldogságot és sok sok együtt töltött évet kívánok nektek!
Nagyon várom már azt a pillanatot amikor nálam is megfog történni. Ahogy ismerem a páromat képes kitalálni valami furi dolgot! :)
Valamelyik nap mondta is, hogy nem kell már sokat várnom! De olyan kis türelmetlen vagyok már. :$
Mi több mint másfél éve vagyunk együtt.
Várom a további beszámolókat is, olyan jó olvasni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!