Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem, aki szeret, minden nővel azt érezteti, hogy bejönnek neki. Miért?
de nem néha-néha, hanem mindig.
ha látogatunk vkit a kórházban, a mellette levő nőt(aki egy szál semmiben volt) vizslatja egyfolytában-még a nőnek is feltűnt, távozásnál külön köszön neki, tehát a legabszurdabb helyzetben is ilyeneket csinál.
Próbálom megérteni, elfogadni, tekintve hogy vele "kell" leélnem az életem.
Ha én viszont ezt csinálom, akkor féltékeny és zavarja, de nem változik a helyzet.
Vélemény, javaslat?
köszi a tippet
lehet tényleg soha nem tudnám ezt elfogadni benne
igen, tartok attól, hogy amíg én cűgölöm a gyereket is ezeket kapjam
Az is lehet hogy a te pasid szimplán hülye. Amikor 15 voltam, én is ilyen voltam. Volt is egy csajom, aki emiatt kirúgott. Azóta figyelek. Adjál neki egy komoly leckét, puszta jó szándékból, hogy legyen egy kis önuralma.
33 f
tudja azt hogy ezzel nem kellene bántani a párunkat
tekintve, hogy amikor kapcsolatunk elején végig flörtölte mással az estét, a végén oda jött bevallani nekem (!) hogy szeret
tehát ez a szeretlek-már eleve bűntudat miatt jött
tehát kompenzálja valamivel, hogy ne legyek ideges
tehát tud arról, hogy nem kellene csinálnia, vagy legalább diszkréten, a párját tiszteletben tartva
a keményebb lecke alatt csak szakításra tudok gondolni, de hogy a tapasztalatát máshol kamatoztassa....
mindenesetre azt hiszem én nem vagyok neki fontos, ha más nő is van a társaságban, vagy akár a társaság mellett....
de jó, hogy hasonlóval találkozok itt :)
annyi különbséggel, hogy az én párom mások szemében is helye
és amikor megjátsza a tesom bnője magát, hogy véletlen adott neki puszit....hát sírva tudnék fakadni
hogy mindenhol mindig ilyeneket kell végignéznem
Az elõzõ vagyok sajnos vagy nem sajnos az én férjem is mindenki szemében helyes. Pontosan ezért ilyen idiótàk.
Nézd azt neked tudnod kell, hogy szeret vagy nem. En tisztàban voltam vele, mert alaposan megküzdött értem.
tesom bnője is ahogy a többi csaj is a szemükkel fel tudnák falni a páromat
amire a párom rá is játszik
soha, egyetlen egy nővel nem éreztet távolságtartást, legyen az akár egy nagymama szinten is
minden nőt imád, ragyog a szeme
tehát a többitől nem tudom külömbnek érezni magam mellette
szeret. erre mondják azt hiszem helyesen: szeret a maga módján.
és próbáltam már, és nem tudok nevetni!annyira feszülök belül, hogy legszívesebben elrohannék olyankor, egy másik társaságba, ahol jól érzem magam, ami totál kivitelezhetetlen, mert ők a családom.
Ha ennyire zavar, mert azt irod, hogy mindenféle nõt imàd és ez nagyon fàj neked. Akkor ahogyan a többiek is irtàk, meg kell szakitanod ezt a kapcsolatot, mert nem tudsz igy boldog lenni. Marcangolod magadat, ha mellette vagy, és talàn komplexus alakul ki benned. Ennyire azért az én férjem nem volt és nincs igy elfajulva.
Csinàld azt, hogy hagyd ott szabàlyosan, hogy gondolkozzon. Talàn ebbõl tudni fogod, hogy téged szeret igazàn vagy mindenkit.
az már komlexus lenne, ha amikor nincs velem, de kolleganőkkel vagyok, vagy más lányokkal is, totál látom magam előtt hogyan viselkedne, és emiatt már nélküle is rosszul érzem magam?
(tekintve, hogy először amikor bejött a munkahelyemre a kolleganő mellének mutatkozott be-akivel minden nap együtt dolgozunk és szánalmas lehetek a szemében - mert az ő férje maga a tökély, tekintve hogy ő engem le se sz*r)
vagy ez még nem komlexus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!