Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A vőlegényem, aki szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem, aki szeret, minden nővel azt érezteti, hogy bejönnek neki. Miért?

Figyelt kérdés

de nem néha-néha, hanem mindig.

ha látogatunk vkit a kórházban, a mellette levő nőt(aki egy szál semmiben volt) vizslatja egyfolytában-még a nőnek is feltűnt, távozásnál külön köszön neki, tehát a legabszurdabb helyzetben is ilyeneket csinál.

Próbálom megérteni, elfogadni, tekintve hogy vele "kell" leélnem az életem.

Ha én viszont ezt csinálom, akkor féltékeny és zavarja, de nem változik a helyzet.

Vélemény, javaslat?

2011. máj. 19. 09:18
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

köszi a tippet

lehet tényleg soha nem tudnám ezt elfogadni benne

igen, tartok attól, hogy amíg én cűgölöm a gyereket is ezeket kapjam

2011. máj. 19. 12:35
 22/31 anonim ***** válasza:

Az is lehet hogy a te pasid szimplán hülye. Amikor 15 voltam, én is ilyen voltam. Volt is egy csajom, aki emiatt kirúgott. Azóta figyelek. Adjál neki egy komoly leckét, puszta jó szándékból, hogy legyen egy kis önuralma.

33 f

2011. máj. 29. 22:32
 23/31 A kérdező kommentje:

tudja azt hogy ezzel nem kellene bántani a párunkat

tekintve, hogy amikor kapcsolatunk elején végig flörtölte mással az estét, a végén oda jött bevallani nekem (!) hogy szeret

tehát ez a szeretlek-már eleve bűntudat miatt jött

tehát kompenzálja valamivel, hogy ne legyek ideges

tehát tud arról, hogy nem kellene csinálnia, vagy legalább diszkréten, a párját tiszteletben tartva

a keményebb lecke alatt csak szakításra tudok gondolni, de hogy a tapasztalatát máshol kamatoztassa....

mindenesetre azt hiszem én nem vagyok neki fontos, ha más nő is van a társaságban, vagy akár a társaság mellett....

2011. máj. 31. 13:23
 24/31 anonim ***** válasza:
Nézd szerintem meg a karaktere ilyen. Tapasztalatból tudom. Az én férjem is ilyen, amióta csak ismerem. Amikor együtt jàrtunk többször ott hagytam. De mindig visszajött, mert valóban szeretett. Még a mai napon is ezt csinàlja, zavaràban vagy nekem fogalmam sincs, hogy miért. Viszont több éves hàzasok vagyunk, de az is biztos soha nem csalt meg. Ennyi az egész tetszelegni szeret, na mondjuk jól is néz ki az én szememben:):)
2011. máj. 31. 16:39
 25/31 A kérdező kommentje:

de jó, hogy hasonlóval találkozok itt :)

annyi különbséggel, hogy az én párom mások szemében is helye

és amikor megjátsza a tesom bnője magát, hogy véletlen adott neki puszit....hát sírva tudnék fakadni

hogy mindenhol mindig ilyeneket kell végignéznem

2011. máj. 31. 16:43
 26/31 anonim ***** válasza:

Az elõzõ vagyok sajnos vagy nem sajnos az én férjem is mindenki szemében helyes. Pontosan ezért ilyen idiótàk.

Nézd azt neked tudnod kell, hogy szeret vagy nem. En tisztàban voltam vele, mert alaposan megküzdött értem.

2011. máj. 31. 16:47
 27/31 anonim ***** válasza:
A tesód baràtnöje meg pontosan azért csnàlja, mert lehet tudja, hogy téged nagyon zavar. Egyet mondok neked, olyankor nevessél egy jó nagyot és légy biztos magadban.
2011. máj. 31. 16:49
 28/31 A kérdező kommentje:

tesom bnője is ahogy a többi csaj is a szemükkel fel tudnák falni a páromat

amire a párom rá is játszik

soha, egyetlen egy nővel nem éreztet távolságtartást, legyen az akár egy nagymama szinten is

minden nőt imád, ragyog a szeme

tehát a többitől nem tudom külömbnek érezni magam mellette

szeret. erre mondják azt hiszem helyesen: szeret a maga módján.

és próbáltam már, és nem tudok nevetni!annyira feszülök belül, hogy legszívesebben elrohannék olyankor, egy másik társaságba, ahol jól érzem magam, ami totál kivitelezhetetlen, mert ők a családom.

2011. máj. 31. 16:55
 29/31 anonim ***** válasza:

Ha ennyire zavar, mert azt irod, hogy mindenféle nõt imàd és ez nagyon fàj neked. Akkor ahogyan a többiek is irtàk, meg kell szakitanod ezt a kapcsolatot, mert nem tudsz igy boldog lenni. Marcangolod magadat, ha mellette vagy, és talàn komplexus alakul ki benned. Ennyire azért az én férjem nem volt és nincs igy elfajulva.

Csinàld azt, hogy hagyd ott szabàlyosan, hogy gondolkozzon. Talàn ebbõl tudni fogod, hogy téged szeret igazàn vagy mindenkit.

2011. máj. 31. 17:04
 30/31 A kérdező kommentje:

az már komlexus lenne, ha amikor nincs velem, de kolleganőkkel vagyok, vagy más lányokkal is, totál látom magam előtt hogyan viselkedne, és emiatt már nélküle is rosszul érzem magam?

(tekintve, hogy először amikor bejött a munkahelyemre a kolleganő mellének mutatkozott be-akivel minden nap együtt dolgozunk és szánalmas lehetek a szemében - mert az ő férje maga a tökély, tekintve hogy ő engem le se sz*r)

vagy ez még nem komlexus?

2011. máj. 31. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!