Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A vőlegényem, aki szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem, aki szeret, minden nővel azt érezteti, hogy bejönnek neki. Miért?

Figyelt kérdés

de nem néha-néha, hanem mindig.

ha látogatunk vkit a kórházban, a mellette levő nőt(aki egy szál semmiben volt) vizslatja egyfolytában-még a nőnek is feltűnt, távozásnál külön köszön neki, tehát a legabszurdabb helyzetben is ilyeneket csinál.

Próbálom megérteni, elfogadni, tekintve hogy vele "kell" leélnem az életem.

Ha én viszont ezt csinálom, akkor féltékeny és zavarja, de nem változik a helyzet.

Vélemény, javaslat?

2011. máj. 19. 09:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
A megnézi és a bámulja között óriási különbség van.Nekem azok a férfiak szimpatikusabbak,akik tudnak is viselkedni.A barátnő felé pedig megadják a kellő tiszteletet.
2011. máj. 19. 09:45
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Egy felnőtt, intelligens ember igenis tudja zabolázni a szexuális vágyait, és mérlegelni, kit bánt meg ezzel a viselkedéssel.

A szememben az ilyen ember nem ember, hanem egy ösztönlény, csak tud beszélni és járt iskolába.

2011. máj. 19. 09:53
 13/31 anonim ***** válasza:
27%
Inkább az a férfi beteg, aki nem néz meg egy csinos nőt egy szál semmiben. Persze csinálhatná tapintatosabban, ez igaz.
2011. máj. 19. 09:59
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező esetében nem ez az első és egyetlen alkalom, hanem rendszeresen kerül ilyen szituációba, azért van különbség...
2011. máj. 19. 10:03
 15/31 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem tudom h "egy szál" semmiben KÓRHÁZBAN FEKVŐ BETEG nő mióta izgató!???De ti tudjátok!:)
2011. máj. 19. 10:04
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem, nem a kórházban FEKVŐ nő volt egy szál semmiben, hanem aki a vőlegény mellett állt 1 szál semmiben a kórházban.

Én férfi vagyok és nem keltek feltűnést azzal, hogy túlzottan megnézek egy nőt utcán, társaságban, stb helyeken, mert a tetszésem kifejezésének nem ez a megfelelő ideje és módja. Az egy természetes dolog, hogy észreveszem, ha egy jó nő van körülöttem, még akkor is, ha velem van a párom, de akkor sem mutatom ki a tetszésemet, mert tudom, hogy el vagyok köteleződve, és a páromat is megbántanám ezzel. Hiszen miért is mutatnám ki, ha nem akarok semmit attól a nőtől? Lemondtam arról, hogy flörtöljek mással azért, hogy a párommal lehessek.

Ennél érthetőbben nem tudom leírni.

2011. máj. 19. 10:24
 17/31 anonim ***** válasza:
49%
És mióta illik bemenni egy női kórterembe úgy hogy valaki pucéran fekszik az egyik ágyon? már nem azért, de ekkora bunkóságot
2011. máj. 19. 10:29
 18/31 A kérdező kommentje:

nem a példán kellene lovagolni, írhatnék még ezer meg egyet

egy másik:

amikor kijövünk egy boltból, elköszöntünk, ő még szabályosan visszafordul kilépés előtt mégegyszer az eladóra

mondtam neki, hogy amikor én voltam eladó és egy pár távozott, egyik férfi sem tekergette még a nyakát hátra

2011. máj. 19. 10:43
 19/31 A kérdező kommentje:
a lényeg, hogy konkrétan nem akar senkitől semmit, csak minek kell éreztetni mindenkivel, hogy szívesen megd*gná.
2011. máj. 19. 10:47
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"a lényeg, hogy konkrétan nem akar senkitől semmit, csak minek kell éreztetni mindenkivel, hogy szívesen megd*gná."

Azért kedves kérdező, mert önző és egoista, valamint marhára nem érdeklik a te érzéseid.

Érdekes módon, ha a páromnak rosszul esik valami, azt nem csinálom, mert szeretem és nem akarom megbántani.

Én biztos nem mennék hozzá egy olyan emberhez, mint amilyen a vőlegényed.

2011. máj. 19. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!