Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a kezét?
Első-második vagyok.
A keresztanyámnak egy hatalmas cipős dobozban volt a fa alatt, tele krepp papírral, a legalján egy kis dobozzal, benne a gyűrűvel :)
Jó ez a hullámvasút is, de arra is gondolj, hogy ha gyűrűt is adsz, nehogy az legyen a vége, hogy kiesik a kezedből... Szép dolog a különlegesség, csak azért a célszerűséget sem árt nézni. ;)
Amúgy a legtöbb nő egy hullámvasútnál romantikusabb helyre vágyik szerintem, de ezt persze Te magad tudod legjobban, hiszen mi nem ismerjük a párod. :) Szerintem a legjobb egy romantikus séta valami csöndes helyen, vagy egy vacsora, esetleg olyan, amit meglepetésként Te főzöl neki!
Nekem amúgy a férjem a konyhában kérte meg a kezem, épp mosogattam. :D De mi ilyenek vagyunk, sosem csinálunk semmit tökéletesen. :) Ezért is írtam, hogy Neked kell tudnod, mit "igényel" a kedvesed vérmérséklete.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!