Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy kérjem meg a barátnőm kezét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg a barátnőm kezét?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy belecsempészem a pizzásdobozba a gyűrát, és amikor kinyitja a csilis-babos pizzáját(nekemis ez a kedvencem x) csodás miylen egyformákvagyunk) meglátja a gyűrűt x)

ja meg veszek neki sört bőven meg egy barátságos aranyhalat

2010. aug. 19. 17:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ilyen lazák vagytok, akkor jó ötlet, én személy szerint romantikusabbat várnék a saját barátomtól, de persze mindenkinek más tetszik.
2010. aug. 19. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, de ez a barátnőd tulajdonságain is múlik. Romantikus típus, mert akkor a pizzás-sörös-halas kombo nem az igazi bár meg kell hagyni, hogy egyedi. Ezt mondjuk felturbózhatnád egy piknikes dologgal. Mondjuk (úgy is szép az idő) elmentek piknikezni valami szép parkba és ott a pizzás dolgot megcsinálhatod. :) Mindenesetre szurkolok és sok sikert. :))
2010. aug. 19. 17:11
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Tedd hozzá: Gyere hozzám holdvilágom, úgysem jössz a másvilágon.
2010. aug. 19. 17:14
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
Szex közbe párna alól. Tuti hogy nem fog nemet mondani. :D
2010. aug. 19. 17:22
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Sztem jó ötlet,de hajolj meg előtte és úgy add oda neki a pizzát...:):D

Sok sikert hozzá és sok boldogságot!:)

2010. aug. 19. 17:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy az ember egész életében emlékszik erre az alkalomra. Az enyém nem volt romantikus, de örültem neki. A párom azt mondta, menjünk el sétálni. Megálltunk egy ékszerbolt előtt: gyere menjünk be! És akkor azt mondta:jegygyűrűket szeretnénk venni. Hát nem romantikus, de tk. azt sem gondoltam, hogy eljegyez, vagy megkér egyszer. Persze, aztán volt eljegyzés, esküvő, meg lassan 36 közös év. Bárhogy kéred meg tehát, a lényeg, hogy kitartsatok egymás mellet. Ehhez minden jót!
2010. aug. 19. 17:24
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
"Oda adod a kezed?"
2010. aug. 19. 17:36
 8/13 anonim válasza:
100%

Én is romantikus lánykérést szeretnék, de ha a párom így állna elém, mint a kedves kérdező tervezi, akkor is igent mondanék, és talán még jobban is örülnék neki, hogy ennyire egyedi és kreatív :) Mert valljuk be, ha most elutaznánk külföldre, vagy elvinne gyertyafényes vacsira, ott már járna a nő agya, hogy hűha, mi lesz, ha meg csak pizzát rendelsz neki, eszébe sem jut, hogy mi van :)

Nagy kalappal!

2010. aug. 19. 17:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

ez nagyon jó:)

a miénk nem volt romantikus... beszélgettünk, majd közölte, h szeretne babát tőlem, de ahhoz össze kell házasodnunk, szóval menjek hozzá feleségül:) majd megkérte a kezemet apukámtól.

22-én lesz a 2. házassági évfordulónk, a lányunk 15 hónapos:)

2010. aug. 19. 17:50
 10/13 anonim ***** válasza:
nekem tetszik, nem szeretem a nagyon nyálas dolgokat. Azért egy kis romantikát belevihetsz, de pizzát mindenki szereti... Az a lényeg, olyan legyen a lánykérés, ami nektek tetszik.
2010. aug. 19. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!