Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a kezét?
Két ötletem van alapvetően. Karácsony este szeretném megkérni, hogy legyen a feleségem. Az egyik: a gyűrűsdobozt beteszem egy kicsi dobozba, azt egy még nagyobba, az egy még nagyobba és így tovább:)
A másik: a gyűrűt, mint díszt, a fára akasztom egy szembetűnő helyre, ahol majd észreveheti.
Ha valakinek van jobb ötlete, ne tartsa magában!:)
ha csak ti vagytok otthon, akkor a karácsony fa jobb ötlet, de ha többen vagytok, szerintem az nem olyan jó...
A dobozos ötlet, kicsit vicces lehet, de mégse, mert ellég fárasztó lehet, és azért a gyürü szerintem többet érdemel meg...
Talán valami más napot kéne nem karácsonykor?
Támadt egy ötletem, hogy kint a hóban, ha mondjuk valami programot csináltok, sétáltok, hógolyóztok, akkor ijen romantikus szituáció után megkéred a kezét
A második ötleted jobb, nekem nagyon tetszik:)
De mindenképpen karácsonykor szeretnéd megkérni? Szerintem az eljegyzés elnyomja a karácsonyt, ami alapján is egy szép ünnep..
Mindenesetre sok boldogságot Nektek:)
Édes Istenem! De jó neked! Szeretni és szeretve lenni, ez a legcsodálatosabb a világon!
A leányzó igen szerencsés, hogy ilyen remek párra talált.
Úgy kérd meg a kezét, hogy erre az eseményre még 50 év múlva is emlékezni fogtok.
Szívem minden melegével sok boldogságot kívánok nektek!!!!!
Izgulok már.. :)
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!