Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a vőlegényetekkel nem igazán jó a szex?
Engem elhagyott a barátnőm mert nem volt jó velem, na de nem 7 év után. Neki már rengeted pasija volt előttem, én pedig nagyon tapasztalatlen voltam, és ahelyett hogy átbeszéltük volna vagy kerestünk volna megoldásokat vége lett. Tudtam nagyon jól hogy nem vagyok jó, nagyon hamar elmentem, de éreztem hogy idővel jobb lesz, tovább bírom, csak éppen úgy tűnik annyi ideje nem volt hogy kivárja (fél évig tartott).
Utána kezdtem el érdeklődni mit lehet még tenni. Nagyon tudom javasolni a férfi intim tornát párodnak. Tanfolyamra még nem jutottam el, mert mostanában még nem indult, de adtak ki róla könyvet is. (Kriston Andrea a szerző) Többek között a korai magömlés leküzdésére is ad több javaslatot is, de nagyon szépen elmagyarázz a hogyan működik a férfi és a nő, és nem csak azzal hogy van két rajz a nemi szervekről :) hanem hormonálisan, emócionálisan, több oldalról bejárja a témakört. Még annak is javasolni tudom akinek nem a szexszel hanem a párkapcsolatával van valami gondja.
Azt hogy a magömlésem javult-e még nem tudom megmondani, mert kipróbálni még nem volt alkalmam :) De nagyon bízok benne hogy segíteni fog rajtatok.
szia olvasd el Esther és Jerry Hicks Kapcsolatok törvénye c. könyvet, lehet h lelki eredetű az egész pl vki molesztált amikor kicsi voltál.
Nálunk is volt hasonló probléma, nem tudtam elmenni, de síkosítóval már ment.
Szerintem teljesen normális, hogy igent mondtál neki, hiszen szereted, ezeket a dolgokat pedig meg lehet oldani, ha akarjátok.
Olvassátok el Lux Elvira: Szexuálpszichológia c. könyvét, Kriston Andrea: Intim torna férfiaknak c. könyvét.
A korai magömlés megszüntetése megtanulható, ehhez egyedül vagy veled kell gyakorolnia a könyvben leírt dolgot.
Az, h csak csiklóorgazmusod van, teljesen normális! (A csikló fejlődéstanilag a pénisznek felel meg, sokkal gazdagabb idegvégződésben mint a hüvely. A hüvely viszonylag "érzéketlen", ami a szülés miatt is fontos.) A könyvből megtudod, h miért alakult úgy, h emiatt csökkent értékűnek érzik magukat a nők, és h ezzel semmi probléma nincs, de ez is fejleszthető a hüvelyi orgazmus irányába.
Sok boldogságot kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!