Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tennétek ha a vőlegényetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a vőlegényetekkel nem igazán jó a szex?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 20:59
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ha te képes vagy az orgazmusra, akkor csak meg kell osztanotok a szexre szánt időt. Értelemszerűen rád több időt kell fordítani, de a párodnak is fejlődnie kell. Egyébként minél többet szeretkeztek, annál tovább fogja bírni. Az elején a legtöbb férfi küzd ilyen gondokkal. Egyébként mi kivárjuk a házasságot és csak utána akarunk majd szerelmeskedni. Sok boldogságot nektek!
2011. márc. 21. 10:12
 32/45 anonim ***** válasza:
Ezzel lehet mit kezdeni,megbeszélni a dolgokat,új dolgokat kipróbálni,póz,helyszín...segédeszközök..ezzel segítenek,ha a szerelem megvan és a bizalom akkor ott nem lehet nagy gond,meg lehet oldani :-)
2011. márc. 21. 15:15
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok ki, hogy szex előtt izgat téged 1 kicsit, ő meg megpróbálja visszatartani. Előbb-utóbb rá fogtok egymásra érezni, csak idő kérdése. Meg nehéz, mert gondolom mind2töknek az első szerelem/szexuális élmény a másik. Ha szeretitek egymást, akkor mindenképpen oldjátok meg, ha egyébként jól megvagytok, és nincsen más problémátok.
2011. márc. 21. 20:36
 34/45 anonim válasza:
100%

Engem elhagyott a barátnőm mert nem volt jó velem, na de nem 7 év után. Neki már rengeted pasija volt előttem, én pedig nagyon tapasztalatlen voltam, és ahelyett hogy átbeszéltük volna vagy kerestünk volna megoldásokat vége lett. Tudtam nagyon jól hogy nem vagyok jó, nagyon hamar elmentem, de éreztem hogy idővel jobb lesz, tovább bírom, csak éppen úgy tűnik annyi ideje nem volt hogy kivárja (fél évig tartott).

Utána kezdtem el érdeklődni mit lehet még tenni. Nagyon tudom javasolni a férfi intim tornát párodnak. Tanfolyamra még nem jutottam el, mert mostanában még nem indult, de adtak ki róla könyvet is. (Kriston Andrea a szerző) Többek között a korai magömlés leküzdésére is ad több javaslatot is, de nagyon szépen elmagyarázz a hogyan működik a férfi és a nő, és nem csak azzal hogy van két rajz a nemi szervekről :) hanem hormonálisan, emócionálisan, több oldalról bejárja a témakört. Még annak is javasolni tudom akinek nem a szexszel hanem a párkapcsolatával van valami gondja.

Azt hogy a magömlésem javult-e még nem tudom megmondani, mert kipróbálni még nem volt alkalmam :) De nagyon bízok benne hogy segíteni fog rajtatok.

2011. márc. 22. 09:18
 35/45 anonim válasza:
Ja és ha bevált mindenképpen szólj róla mert érdekel az eredmény!
2011. márc. 22. 09:21
 36/45 rekusska válasza:
92%
Jesszusom, komolyan mondom, mintha csak én tettem volna fel ezt a kérdést!!!Mi PONTOSAN ma vagyunk egyutt 3 éve, és 21 éves vagyok, a volegényem 24, és mikor megkérte a kezem is tudtam már régen, h nem tudok elélvezni sex kozben,d e soha soha nem jutott eszembe, h ezért mondjak nemet...és én már elég régen rájottem, h bennem van a hiba, mi nagyon sokat beszélunk ezekrol a dolgokrol, és a barátom nagyon igyekszik mindent megtenni, komolyan, és amúgy el tudok élvezni, de csak caiklóorgazmusom van, ami fogalmam sincs hogy miért van, nem görcsölök, kényeztet, mindent megtesz...én mondjuk fogamzásgátlót is szedek, nem tudom, h ti hogyan védekeztek, de köztudott, h a fogamzásgátló elég nagy mértékben csökkenti a sexuális vágyadat..szóval vert ki a fejedbol, h ez miatt hagyod el, én néha örÜlök is, h mondjuk csak egyszer egy kéthétben élvezek el, így sokkal nagyobb öröm számomra...lehet, h ez hulyén hangzik azoknak akik mindennap x-szer "meghalnak", de én ezt így gondolom...Ja, és az én volegényem is gyorsan elélvez, azt úgy oldottuk ,eg, h az elsö szeretkezés gyors, után pedig már simán élvezzuk akár 2 órán keresztul is a dolgokat... SOK SIKERT, szorítok!!!
2011. márc. 22. 12:20
 37/45 anonim válasza:
Nálunk is sokáig gondot okozott az, hogy a barátom hamar "elment" és még a méretével sem igazán voltam megelégedve. Előtte én már láttam és éreztem nagyobbat is, viszon úgy mint őt még nem szerettem senkit. Ha nagyobbra vágysz, és azt is szeretnéd, hogy jó sokáig szeretkezhessetek elmondom azt mi hogyan ismertük meg azt a lehetőséget ami rajtunk segített. Persz csak akkor, ha akarjátok. Szurkolok nektek.
2011. márc. 22. 14:04
 38/45 anonim válasza:
66%
bocsi, de én eleve nem mondtam volna igent egy olyan embernek, akivel nem jó a szex. nem tudom, mióta éltek szexuális életet, számomra elég hihetetlen, hogy 7 hét éve vagytok együtt, és még nem éreztétek ennek komolyabb hiányát. a szerelem nem minden, az jön meg megy, egy tartós kapcsolatnak, jó házzasságnak szerintem alapja a kölcsönös tisztelet, megértés és a jó szex. nem tudom megérteni azokat sem, akik a házasságig megtartóztatásban élnek, a szex nem bűnös élvezet, hanem kellemes szórakozás, a legjobb módja a kikapcsolódásnak, a stressz levezetésének. ahogy neked is, előbb-utóbb mindenkinek igénye támad a kielégülésre, és ha ezt nem találod meg amellett, akinek örök hűséget fogadtál, az elég ciki... persze, dolgozzatok rajta, de ami nem megy, nem kell erőltetni...
2011. márc. 22. 19:28
 39/45 anonim válasza:

szia olvasd el Esther és Jerry Hicks Kapcsolatok törvénye c. könyvet, lehet h lelki eredetű az egész pl vki molesztált amikor kicsi voltál.

Nálunk is volt hasonló probléma, nem tudtam elmenni, de síkosítóval már ment.

2011. márc. 23. 16:08
 40/45 anonim válasza:

Szerintem teljesen normális, hogy igent mondtál neki, hiszen szereted, ezeket a dolgokat pedig meg lehet oldani, ha akarjátok.

Olvassátok el Lux Elvira: Szexuálpszichológia c. könyvét, Kriston Andrea: Intim torna férfiaknak c. könyvét.

A korai magömlés megszüntetése megtanulható, ehhez egyedül vagy veled kell gyakorolnia a könyvben leírt dolgot.

Az, h csak csiklóorgazmusod van, teljesen normális! (A csikló fejlődéstanilag a pénisznek felel meg, sokkal gazdagabb idegvégződésben mint a hüvely. A hüvely viszonylag "érzéketlen", ami a szülés miatt is fontos.) A könyvből megtudod, h miért alakult úgy, h emiatt csökkent értékűnek érzik magukat a nők, és h ezzel semmi probléma nincs, de ez is fejleszthető a hüvelyi orgazmus irányába.

Sok boldogságot kívánok Nektek!

2011. márc. 24. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!