Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a vőlegényetekkel nem igazán jó a szex?
a vőlegényed izgatja a csiklód is?
(remélem a mondat végén hibássan írtam az írásjelet.)
2011. márc. 19. 22:23
Csak el ne hagyd ezért a párod, akkor inkább vegyetek egy vibrátort, az intenzívebben és tovább ingerel. Keressetek egy szexuálpszichológust, a korai magömlésen lehet segíteni. Azok a nők szokták a legnagyobb eséllyel átélni a hüvelyi orgazmust, akik maszturbálni is szoktak. Ha nem szoktál, próbáld meg, gyakorolj magadon. Ujjazni nem szokott? Én képes vagyok az ujjammal is elérni egyes nőknél hüvelyi orgazmust, a megfelelő pont ingerlésével.
2011. márc. 20. 07:55
23/45 inventor48 válasza:
Beszéljétek meg egymással azt, hogyan tovább. Vegyetek olyan könyveket amelyből tanulhattok, amit lapozgatva okosabbá, ügyesebbé válhattok. Szakemberhez is fordulhattok. Ha a problémátok nem csak a tudatlansággal és a korai magömléssel hozható összefüggésbe, méretbeni probléma is lehet. Erről a férfiak nem nagyon szeretnek beszélni, de van megoldás erre is.
2011. márc. 20. 08:22
azért a mai világban ez elég kemény hogy 7éve együtt vagytok és még nagyon fiatalok vagytok...
nekem nagyon furcsa (le lehet pontozni).
a jó szex mert baromira fontos egy kapcsolatban. és a szerelem, a kizárólagosság érzése is (ami nem, nem múlik el és nem alakul barátsággá, csak ÁTalakul, de attól még szerelem marad).
langymelegben nem lehet üldögélni öregkorodig, erre is gondolj. előtted az egész élet.... kérdezd meg magadtól mit éltél már meg, milyen céljaidat érted el... stb. vagy ezeket majd együtt fogjátok, ha olyan típusú a srác, az is klassz!
persze nem mindnekinek van igénye izgalmasan élni, meg világot látni. az a fontos hogy hasonlóak legyenek z igényeitek.
2011. márc. 20. 09:15
Ha nem tudjátok jóvá tenni a szexet, élvezhetővé akkor nem biztos, hogy jó ötlet a házasság.
Persze van akinek szex nélkül is működik, de van akinek nem.
2011. márc. 20. 10:53
21:32 vagyok. bocs a nem jó válaszért. csak segíteni akartam.
2011. márc. 20. 12:08
27/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és 21:32-es neked meg főként mert rájöttem arra hogy jó nekem úgy ahogy van eltudok élvezni ha izgatja a csiklómat és a szex se rossz.
Valószínűleg mással sem lenne jobb...
Dehogynem lenne jobb mással! Például sokan vannak, akik nem élveznek el korán. A vőlegényed ezen a problémájával igazán kezdhetnétek valamit.
2011. márc. 20. 16:48
A szex baromi fontos egy kapcsolatba. Én 6,5 év után hagytam el a vőlegényemet, pedig szerettem, de tudtam, hogy nekem ez életem végéig hiányozna, - soha nem csaltam meg. Bár nekem volt összehasonlítási alapom. 3 évig keresgéltem, majd megtaláltam az igazimat, aki minden téren 100%-os, most jön a 2. gyermekünk.
2011. márc. 20. 19:35
en ott hagynam,nem a legfontosabb dolog a sex de ha nem mukodik akkor az szepen meg tudja rontani a kapcsolatot.....en 2 ev utan leptem ki egy ilyen kapcsolatbol,mert szemetnek ereztem azt a dolgot hogy tovabbra is szeretom legyen melette.....
2011. márc. 20. 21:07
Kapcsolódó kérdések: