Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a vőlegényetekkel nem igazán jó a szex?
Arra tippelnék hogy a srác nem tudja használni vagy a micsodáját vagy száját.
Együtt vagytok 7 éve, el vagytok jegyezve itt már nincs idő szégyelösködni. Irtad beszéltetek róla, de talán ez kevés volt, tanitsd meg arra amit szeretnél, amire vágysz (amit elvársz).
Vagy alaposan gondolkozz el a további kapcsolaton, mert ebböl igy egy életre szóló nem lesz, ezt nyugodtan elkönyvelheted.
hüvelyorgazmusra vársz? nem mindenkinek adatik meg hogy csak ezen neresztül legyen egy
'gyönyörű mélybezuhanás'.
a csiklód lehet a kulcs a továbbiakban. ha ez sem , akor nemtudom.
szerepjáték.
egyéb ezközök : pl vibrátor, esetles kötelek, korbács vagy pacskoló....
21:25
Talán megpróbálhatnátok, hogy először máshogy izgasson, esetleg te is segíts neki, vezesd rá, mi a jó neked. Előbb külön foglalkozzatok veled, ha neked tovább tart eljutni az orgazmusig, mint neki.
és azt ne gondold hogy mással jobb.
ezt vagy tudod , vagy sejted.
ha tudod , akkor segíthetsz a vőlegényednek. vagy a másik út , mindketőtöknek más kell.
én mondjuk nem kapok rá engedélyt, de tudom hogy izgatná páromat egy egymás elötti szex egy másik pár igénybevételével. ezt semmiképp nem nevezném megcsalásnak. de tuti egy HATALMASAT dobna a dolgon. ami segithet a késöbbiekben hogy ketten tudjátok mi kell egymásnak.
szerintem nincs olyan nő, aki ne lenne képes hüvelyi orgazmusra (elméletileg), max. a pasi ügyetlen és nem fordít elég energiát a nőre, túl hamar elmegy vagy már úgy rágörcsöltek mindketten vagy csak a nő, hogy azért nem megy - de ez nem jelenti az, hogy képtelen lenne rá
sajnos 7 év után nem lehet már csodát várni, sok újat nem fog tudni mutatni a srác
esetleg egy szexuálpszichológust meg lehet próbálni, utolsó lehetőségként
de előbb-utóbb a feszültséget, amit a szexben nem tudsz levezetni, mert nem jó, veszekedéssel fogod levezetni és a kapcsolatnak meg annyi VAGY megoldjátok a problémát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!