Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Római kézkérésnél mit lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Római kézkérésnél mit lehetne kitalálni?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy elutazunk Rómába, de ott hogyan és mit??

Van ott valami jó hely, ahol aktualizálni lehetne a dolgot??:) Vagy ott egy vacsora? Gyűrű még nincs, ez a kérés lesz. Szóval hova menjünk Rómába és mit mondjak??

( Tudom elég szerencsétlennek tűnök, de még nem csináltam ilyet. )

2009. febr. 19. 18:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Kerd meg inkabb Velencebe egy gondolaba a baratnod kezet, az sokkal romantikusabb lenne!

Mikozben a gondolan enekelnek nektek, hidd el biztos lenne az igen!

Voltal mar Velenceben? Hihetetlen!

2009. febr. 20. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
62%

Nos, az elég gáz lenne, ha nemet mondana ennyi para után. Érezned kell előtte, hogy megérezz már a kapcsolatotok erre a lépésre. Szerintem ne parázz ezen! Mindenkinek máshogy van ez. A párommal pl. mi együtt vettük meg a gyűrűt, mert így biztos volt, hogy jó lesz a mérete és így olyat választottunk ki együtt, ami mindkettőnknek tetszett. Nem volt így meglepi, de nagyon jó volt, mikor megkért.

Hogy mit mondj? Kérdezd meg, hogy szeretne-e a feleséged lenni. :) Róma egyébként jó választás volt! Sok sikert!

2009. febr. 23. 01:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Az én vőlegényem Párizsban kért meg: egy városnéző sétahajón voltunk, ahol isteni vacsorát szolgáltak fel, majd a vacsora végén látom valamit forgat a kezében és azt mondja: "Én ennél már nem tudok romantikusabb lenni.Leszel a feleségem örökre?" Persze egyből igent mondtam :) Olyan romantikus volt!!Mint a filmekben!! A gyűrű köves fehérarany gyűrű, persze nem volt jó a mérete, de azonnal megcsináltattuk amint hazaértünk. A gyűrű hozzátartozik az egész ceremóniához!!
2009. márc. 16. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!