Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Római kézkérésnél mit lehetne kitalálni?
Az egy dolog, hogy elutazunk Rómába, de ott hogyan és mit??
Van ott valami jó hely, ahol aktualizálni lehetne a dolgot??:) Vagy ott egy vacsora? Gyűrű még nincs, ez a kérés lesz. Szóval hova menjünk Rómába és mit mondjak??
( Tudom elég szerencsétlennek tűnök, de még nem csináltam ilyet. )
Jó, inkább úgy normálisabb a kérdés, hogy ki hogy csinálta?
(Nem a családi eljegyzést, hanem amikor csak ketten voltatok. )
Szia,
En tavaly lettem eljegyezve New York-ban, a Central Parkban, seta kozben :).
A "keres" gyakorlatilag ugy nezett ki mint a filmekben, o leterdelt, elmondta h. mennyire szeret, es h. hozza mennek - e?
En mikor meglattam a gyurut elfelejtettem valaszolni :) , es vegulis a baratom kb. fel ora mulva kerdezte meg ujra h. most akkor igen v. nem :D .
(Ja, este meg persze elmentunk vacsorazni, stb.... )
Sok sikert neked
xxx
Gyűrűt??
Azért nem vettem még, mert mi van ha nemet mond?! Azt nem az igen után szokták csak megvenni?
:) szerintem érdemes lenne a gyűrűt is megvenni! Ugyanis 99% igen-t mondd :D Ezen ne múljon a tökéletes lánykérés!
/elég egy egyszerűbb köves gyűrű, később a család előtt hivatalossá tehetitek karikagyűrűvel/
Szia,
Elso vagyok.
En ugy tudom gyuruvel szoktak kezet kerni. Mivel sztem. a meretben sem vagy biztos vegyel egy kicsit nagyobbat, es kerdezd meg az eladokat , ha esetleg nem (Bar nem hiszem h. nemet mond), akkor visszakapod-e a penzt. Ha pedig minden jol megy akkor egyutt visszamentek es meretre igazitjak nektek... :)
De a lanykeres gyuruvel az igazi!
xxx
Kösz mindenkinek.
Szülinapi utazásnak van álcázva, áprilisban lenne. Róma már eldőlt.
En lany vagyok, 23,de nem stresszelnek annyira a gyurun.
Nekem kis pici viragokbol font gyuru lett felajanlva, az egyik valamikori valaszolonak itt, meg gemkapocsbol "keszitett" :D
Szerintem a tartalom fontosabb, es akkor majd egyutt elmehettek gyurut venni, ha akarjatok.
De ez csak egy otlet volt,amugy szerintem tok romantikus :D
Sok boldogsagot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!