Sos. Már nem tudok mit kitalálni, miért jó ez neki? Valami baja van? 2 éves
Minden éjjel felszedi a 2 éves lányom a matracát a kiságyban és alá bújik. Ha nem ébresztem fel magam éjjel és nem megyek át hozzá reggelig a funérlemezen aludna. Ma éjfélkor is alábújt kiszedtem, 5 körül is hallottam, hogy mocorog de sajna bealudtam és csak reggel 7 kor szedtem ki. Félek, hogy egyszer megfázik. Brendonos vastag hálózsák van rajta éjjel alatta body meg egy hosszú ujjú póló. és olyan 20 fok van a lakásban.
Mit csináljak? ha kiszedem a lemezt azokon a kis léceken aludna meg szerintem úgy kényelmetlen az ágy. mit csináljak?
Én is csak találgatni tudok.
Nálunk 21 fok van a szobában, vastag Vaganza hálózsákban alszik, de én még rá szoktam teríteni egy vékony polártakarót. A hálózsákból kivan a keze, s én is úgy alszom, hogy nyakig be vagyok takarózva. Szóval lehet, hogy fázik egy kicsit. Bár ennek ellentmond az, hogy, a csupasz funérlemezen még hidegebb lehet.
Lehet, hogy fél, hogy ezért bújik el. Mindig egyedül aludt? Mióta csinálja ezt? Felébred vagy alvás közben bújik el? Beszél már? Hátha elmondja, hogy fél e éjszaka?
Lerögzíteni le tudod a matracot (a szélére varrsz rácsonként egy egy masninak való zsinórt, s hozzákötöd a rácsokhoz - ha rácsonként kötöd, valószínűleg nem tudja felszedni, és erősen, így nem is lesz balesetveszélyes), de akkor tuti felébred minden éjszaka.
Nem tudjátok a matracot valahogy lekötözni, hogy ne tudjon alábújni?
Valószínűleg egyébként igénye van valamiféle kuckóra.
Az Ikeában lehet kapni az ágyra szerelhető kunyhó-szerűséget. Én lehet, hogy kipróbálnám, hátha az biztonságérzetet adna neki.
Igen - második vagyok - fél. Tudom, hogy mindenki az éjszakai vándorlást szeretné elkerülni, de nem lehet kivenni néhány rácsot a kiságyból, s akkor át tudna menni hozzátok, ha felriad? A fiunk simán sétál hálózsákban (aprókat lép, totyog, de bárhova eljut benne).
Mi mindannyian egy szobába alszunk, igaz, eredetileg mindenki a saját ágyában. Most kezdtük a bölcsit, s azóta egész éjszaka hozzám bújva alszik (előtte a saját ágyában aludt). Mivel ő ezt igényli, kibírjuk apával. Lehet, hogy semmi köze hozzá, de a bölcsiben egyáltalán nem sír, szépen eljátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!