Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 9500Ft os gramm áron megéri a karikagyűrű?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 10:44
21/24 anonim válasza:
Én si láttam már olcsóbbat,szerintem ez drága,de gondolom a minősége is jobb.Szerintem nézz még körül.Mert két gyűrű azért elég sokat nyom.Még ha életed végéig is hordod,akkor is azért nem kell több százezerért gyűrűt vásárolni, hacsak nem van ennyi pénzed amit rá tudsz szánni...
22/24 anonim válasza:
A mi eljegyzésünk karácsonykor volt, az én gyűrűm 3 grammos,a páromé 3,2 grammos sárga arany és nem vékony!!!!
9000 ft-volt grammja akcióval!!!!Pápán!!!!!!Megéri,sokkal olcsóbban szépet nem találtok :-) Jobb esetben egyszer kell megvenni :-) 22/L
23/24 anonim válasza:
Nézz utána mennyiért számítják most az aranyat, mert az ára mindig emelkedik...tehát aki szerint ez drága, mert ő olcsóbban vette, az lehet, hogy az arany árának növekedése miatt van...nézz utána
24/24 anonim válasza:
Nekünk nagyon bevált a budapesti Kálvin téren lévő ékszerész. Sokféle karikagyűrűje van abszolút korrekt árért (sajnos a g/Ft arányt nem tudom:(). 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!