Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 9500Ft os gramm áron megéri a karikagyűrű?
idős bácsi,nyugdijkiegészitésként csinálja
"nagyker" áron veszi át egy zálogháztól at aranyat ha jól tudom valami 3500 körül
és ugye se helyet nem kell bérelnie,semmi,mert a házánál van kialakitva a műhelye
annyi,hogy tűzzománcot tetetni rá felküldte pestre
de az ezüstláncom is amit a bolti ékszerész 3ezerért forrasztott volna össz,ő egy ezresért...
csak meg kell tudni találni azt aki olcsón és szépen dolgozik
Az idős bácsinak valószínűleg a tyúkja tojja az aranyat:)))
[link] , mert szerintem senki nem fog a kedvéért 1300Ft-ot bukni. Főleg, ha a zálogház is jelenleg megad érte min 4500Ft-ot.
(Ráadásul előbb még azt mondtad, hogy ékszerboltba vettétek, annyiért.)
Mi is néztük, sok helyen az akciókat, de hamar rájöttünk, hogy a kiírt százalék tök relatív. Mindig a gramm árat kell nézni. Nem egységesek az árak egyáltalán. A plázákba a legdrágábbak, még az ötvösöknél a csináltatás éri meg, de azért referenciát érdemes nézni, mert a baráti körünkből, volt aki megjárta.
Szia!
Nem tudom hol laktok de külföldön érdemes lenne megnézni!Én a szerb határ mentén lakom 4éve kaptam a páromtól egy gyönyörü láncot ami 50gramm és 13euro volt grammja!Talán egy probát nektek is megérne valahol máshol megnézni!Magyarországon MINDEN nagyon drága!!!De tényleg!
PL most per pillanat németben 170ft a cukor mig nálunk 360ft.Hát ez vicc!Szóval én mindent külföldön intézek!
Remélem tudtam nektek valamannyit segíteni!!!
SOk síkert a "kereséshez!!!!
Mi Korfun vettünk olcsón és Isztambulban.
Felültök egy turista-buszra és a török fővárosban lehet, hogy utazással együtt is olcsóbb az arany, mint idehaza!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!