Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit jelent nektek az eljegyzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent nektek az eljegyzés? És a házasság?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hagyjátok mér 16:23-ast, én értem őt: egyszerűen fölöslegesnek tartja a papírt, mert az nem kell a szerelemhez. Emiatt ő semmivel sem rosszabb ember...és amennyi válás van, nem is csodálom, hogy ez a véleménye alakult ki.

Amúgy szeretnék házasodni, mert most nagyon szerelmes vagyok, és úgy érzem megtaláltam életem szerelmét :) Az eljegyzést számomra azt jelenti, hogy szólunk a rokonoknak, hogy kezdhetnek gondolkodni rajta, mit fognak felvenni az esküvőnkre. Ma már sajnos viccet csinálnak ebből az egészből a 10 évig jegyesek meg a 15 évesen egymást eljegyző tinik :( Nekem ez a szakasz nem tarthat tovább max. 1 évnél, különben a gyűrűnek semmi értelme, abszolút jelentését veszti, s egy sima ajándékká degradálódik.

2011. febr. 21. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanazt jelenti mint a legtöbb embernek. Elkötelezettséget a másik felé egy életre, amivel nincs is baj. Azt hogy ezt valaki üzletnek tekinti az egy kicsit gyerekes és véleményem szerint, aki ezt gondolja, az igencsak érzemi szegénységben szenved. Sajnálom az ilyen embereket.
2011. febr. 23. 08:25
 13/13 anonim ***** válasza:
amikor engem megkérdeztek, hogy papíron hozzá mennék e egy emberhez 4000 euroért, mert neki kell a letelepedéshez, vagy mi, hát akkor én is üzletet láttam benne, és azon gondolkodtam, mikor válhatok el, hogyan lehet ezt lezavarni, hogy nekem is jó legyen
2011. febr. 26. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!