Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy eljegyzés azt jelenti egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy eljegyzés azt jelenti egy férfi számára, hogy a nő neve csend?

Figyelt kérdés

ha bármi bajom van, pl bizalmatlanság, vagy csúnyán beszél velem és egésznap rosszban vagyunk a végén mindig oda lyukad ki, hogy vége.

meg minek fogadtad el akkor a gyűrűt?

amióta eljegyzett nem szólhatok semmiért. miért fenyeget szakítással?

2011. febr. 18. 18:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha simán belemenne a szakításba az szerinted mit jelent? Akit az ember szeret, azért küzd, és azzal meg akarja oldani a problémákat! Nem tudom, mi hiányzik még neked, hogy elfogadd: Nem szeret téged, sőt kihasznál, csicskáztat, magában röhög, hogy milyen jól választott! Neki nem kell semmit adnia, mégis mindenben kiszolgálod az igényeit!

Itt mindenki azt mondja, hogy egy szemétláda a "vőlegényed", akkor miért nem akarod elhinni? Én is ismertem ilyen pasit, és számomra is rejtély, miért viseltem el ezt a viselkedést számáról olyan hosszú ideig, mikor világosan tiszta volt előttem, hogy vele nem építhetem fel a jövőmet! Te csak lépni félsz, de tudod, hogy mit kellene tenned!

Ő nem akar semmit változtatni, és nem is fog. Annyira sem foglalkozik veled, hogy úgy tegyen, mintha változtatni akarna, legalább az esküvőig, hogy magához láncoljon.. De neki ez sem számít! Ha te mész, akkor jön a másik! Számára abban különbözöl egy idegentől, hogy veled bármit megtehet, és te boldogan viseled!

Mondd, mi az ami jobb belátásra térítene téged?

2011. febr. 19. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!