Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Egy eljegyzés azt jelenti egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy eljegyzés azt jelenti egy férfi számára, hogy a nő neve csend?

Figyelt kérdés

ha bármi bajom van, pl bizalmatlanság, vagy csúnyán beszél velem és egésznap rosszban vagyunk a végén mindig oda lyukad ki, hogy vége.

meg minek fogadtad el akkor a gyűrűt?

amióta eljegyzett nem szólhatok semmiért. miért fenyeget szakítással?

2011. febr. 18. 18:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%
első válaszoló vagyok. az "ez" szó az eljegyzés tényére utal. a kérdések pedig arra, h te magad h látod a kapcsolatotokat...-.-
2011. febr. 18. 18:41
 12/21 anonim ***** válasza:
74%

a második válaszoló vagyok:

nem, nem normális ahogy viselkedik. ha valaha is eljegyzek egy nőt, akkor biztosan nem szeretném, hogy így viselkedjünk egymással. úgy értettem, hogy számomra ez nem normális, elfogadhatatlan. de "nálatok" nem ez van, így ez nem a jó eset.

2011. febr. 18. 18:47
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

"eljegyzés óta feszeget minden határt, hogy meddig mehet el nálam.

kezdve a lenéző szavaitól, a flörtölésein át, egészen addig hogy semmit nem tesz meg azért, hogy én boldog legyek"

Nem várnám meg mi lesz az esküvő után...

2011. febr. 18. 19:01
 14/21 anonim ***** válasza:
82%

Az eljegyzést nem szabadna hogy problémák tömege kövesse. Ha megváltozott a hozzáállása, az azért van, mert úgy érzi, beadtad a derekad, az övé leszel egy gyűrűért. Nem átvitt értelemben, hanem valóban.. ezentúl ő rendelkezik veled, ő monda meg hogy viselkedj, mit szeress és mit nem, kivel találkozz és kivel ne..

Ha szakítással fenyeget, nem értem, miért nem ragadod meg az alkalmat visszavágásra. Kérdezd meg, szeretné-e, ha visszaadnád? Mert te nem fogsz másképp viselkedni, mint előtte..

Ne fuss utána, ne alázkodj meg, ne ragaszkodj hozzá ha nem érdemli meg! Ez a típus idővel csak rosszabb lesz - és itt nem évtizedekre, szimpla hónapokra, évekre gondolok! - teljesen el fog téged nyomni. Ha úgy tesz, mintha változtatna, az is csak addig fog tartani, ameddig biztosan magához nem kötöz! Utána már semmivel sem tudsz hatni rá.. Ő ilyen természetű, a hozzá hasonlók a szolgalelkű nőket szeretik, akiknek irányításra van szükségük, és boldogan alávetik magukat férjük parancsainak. Te ilyen vagy? Mert ha nem, akkor nem leszel vele boldog!

2011. febr. 18. 19:06
 15/21 anonim válasza:
100%

"eljegyzés óta feszeget minden határt, hogy meddig mehet el nálam.

kezdve a lenéző szavaitól, a flörtölésein át, egészen addig hogy semmit nem tesz meg azért, hogy én boldog legyek"

Hát én ezek után nagyon elgondolkodnék, hogy hozzá menjek e? Még ha szerinted csak a határaidat feszegeti is!

Állj ki magadért és mond el neki a véleményedet, hogy neked ez így nem jó! Egy kapcsolat akkor jó ha abban a felek EGYENLŐEK! És elméletileg nem azért akarsz hozzámenni, hogy a cselédje legyél!

Az eljegyzésetek előtt egyáltalán nem így viselkedett???

Csak azért kérdezem, mert akkor rá kell jönnöd, hogy melyik az IGAZI énje, az amit az eljegyzésetek előtt ismertél vagy amilyen most!

2011. febr. 18. 19:36
 16/21 A kérdező kommentje:

eljegyzés előtt minden mézes mázos volt, leszámítva apróbb vitákat

mostanában ahogy írtam neki a problémáimról, megint szakítással fenyeget, és semmit de semmit nem hajlandó visszaírni, vagy felhívni, hogy "most már ne idegesíts"em alapon.

ő semmiben nem hajlandó megváltozni, mert szerinte ő normális, semmi rosszat nem tesz (hát meg nem csal de jó)

olyat is írt már, hogy nemhogy örülnék, hogy ő olyan aki nem hazudik, nem csal meg, stb

erre írtam neki, hogy szerintem ennek természetesnek kellene lennie, nem külön örülnöm neki....

de egyfolytában azon van, hogy én vagyok a sz*r, mert mindenben a rosszat látom

tehát bármi de bármi bajom van nem hajlandó róla tudomást venni, de azt kifejezi, hogy még neki áll feljebb

és hagy most engem kínlódni, hogy nem jelentkezik, le se sz*r

2011. febr. 19. 08:50
 17/21 A kérdező kommentje:

akkor első kérdésekre a válaszom

én szeretem őt

ezzel ő teljesen tisztában van

ő nem tudom szeret e, de hogy vissza felé szabályosan elvárja az tuti

hozzámenni, amíg ez nem rendeződik, hogy jelenleg boldogtalan vagyok, így sírnék a saját esküvőmön

ha rendeződik, annak örülnék

2011. febr. 19. 08:52
 18/21 A kérdező kommentje:

kedves 19:06

ha megragadom az alkalmat a szakításra, ő bele is menne, azon az alapon, hogy ő senkit nem köt magához, aki menni akar, hadd menjen

2011. febr. 19. 08:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mi a probléma? Minden szempontból egy szemét a párod és 100%-ig nem szeret. Hozzá ne menj!
2011. febr. 19. 11:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a probléma. Úgy vágnám hozzá a gyűrűjét mint a huzat. Vagy jobb ötletem van. Simán lehúznám a klotyón a szeme láttára.

Aztán attól függően, hogy ki kinél lakik fel is út le is út (ezt azért előre készítsd elő, ha neked kell menned legyen hova).

Cselédet akar, vagy feleséget? Mert változni NEM fog jóra. Nő vagy, legyen már tartásod és büszkeséged, futkoz ép elég férfi a világban!

2011. febr. 19. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!