Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és nagyon szerelmes, már az eljegyzésen gondolkodom! Ez rossz?!
Figyelt kérdés
6 hónapja vagyok együtt a barátommal és nagyon megszerettem,tudom hogy ő az igazi és vele akarom leélni az életem!IMÁDOM!!!!2011. febr. 18. 17:37
21/26 ekeke válasza:
Keressétek együtt a nehézségeket, beszélgessetek sokat, ne programokat csináljatok, hanem csak ketten legyetek. Ha ez működik, minden működni fog.
22/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszi a válaszokat,tippeket!Még mindig együtt vagyunk!Nagyon szeretjük egymást!Volt egy válasz (nem tudom ki írta),de nagyon megbántott!!!!Nem akarok csúnyát mondani!Írtam neki levelet!ELÉG NAGY BUNKÓ!!!!!
2011. márc. 23. 13:02
23/26 anonim válasza:
Ebben a bűvös 3 évben lehet valami. 16 évesen megismerkedtem valakivel,és ugyanígy éreztem mint te. Én is gondolkodtam eljegyzésen,blabla.. De visszagondolva jól döntöttünk a várással. 3 év után vége is volt mindennek.. Ha már 4 éve együtt vagytok,akkor hajrá;)
24/26 anonim válasza:
Mi lett Veletek, együtt vagytok még?
25/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Én voltam az a 16 éves lány,aki hű de szerelmes!:)
Most lassan 20 éves vagyok,és még mindig együtt vagyunk.:)
és egyik kedves kommentelőnek: már nincs tojáshéj a seggemen!;) szóval eddig jól alakulnak a dolgok.lassan 4 éve vagyunk együtt és még mindig őrülten szerelmes vagyok.Megkérte a kezem,természetesen igent mondtam.lassan albérletbe megyünk (eddig is együtt éltünk,csak az ő szüleinél).Jövőre tervezzük az esküvőt,csak előtte meg szeretném tapasztalni,legalább egy évig,hogy ha ketten élünk úgy hogy működik a dolog.:)
2014. jan. 13. 14:45
26/26 anonim válasza:
na azóta hogy alakult az életetek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!