Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésen van valami szokás? Most lesz az eljegyzési ebédünk és nem tudom hogy van-e ilyenkor bármiféle szokás?
Figyelt kérdés
Bármit tudtok,eszetekbe jut kérlek írjátok le!Előre is köszönöm!:D2011. máj. 7. 17:49
1/4 anonim válasza:
Régen volt.
Amikor mindenki összegyűlt (karikába álltunk), mindenki kezében egy pohár pezsgő. Akkor (leendő férjem) ismét megkérte a kezem. Természetesen boldogan igent mondtam. Erre felhúztuk egymás ujjára a gyűrűket. Puszi-puszi és az összegyűltek gratuláltak, pezsgő ivászat.
Aztán ültünk le az ünnepi asztalhoz, és kezdődött az ebéd.
2/4 anonim válasza:
A Párom a leves után felállt,és megkérte a szüleimet,hogy adjanak feleségül hozzá. Apám hozzájárulása után felhúztuk egymás ujjára a gyűrűket,a párom még egy kísérő gyűrűt is adott. Megpusziltuk egymást, és folytattuk az ebédet.
3/4 anonim válasza:
igen, szokás a szülőktől (a lány apjától) megkérni a lány kezét. A többi pedig ahogy már fentebb is írták..
4/4 anonim válasza:
2006-ban nálunk is hasonlóan zajlott, vagyis az asztaltól felállt a párom, elém térdelt, énekelt egy kis szerelmes dalrészletet, aztán a fentiekhez hasonlóan zajlott. Szép megkérésére persze nekem is illett volna valamit reagálnom, de a meghatottságtól, csak könnyes szemmel vigyorogtam. És egy "én is szeretlek"-et kipréseltem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!