Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és nagyon szerelmes, már az eljegyzésen
gondolkodom! Ez rossz?!
Ó,ne aggódj, majd elmúlik :D!
2011. febr. 18. 18:14
Amint elolvastam a kérdést a felsorolásban, tudtam, hogy nem vagy pasi. Ők erre még 26 évesen sem szívesen gondolnak. xd Pedíg olyan szép lett volna, ha te pasi lennél és 16 évesen már ezen gondolkoznál mert annyire szereted a párod. :D Hajj álom, álom....
21/L
2011. febr. 18. 18:29
Nem értem, miért kell irigységből, fásultságból stb. leoltani. Szerelmes, hadd örüljön, és lehet, tartós kapcsolat lesz. És egyáltalán nem biztos, hogy később házicseléd, megkeseredett anyuka lesz belőle, a fiatalabb pasik közt már sok a normális, aki kiveszi a részét a dolgokból. (Persze idősebbek közt is van)
2011. febr. 18. 18:42
itt senki sem azt mondja, h nem örül a lány boldogságának. Én pl házasságpárti vagyok, és voltam már őrülten szerelmes is (éppen 16-18 éves koromig) de a mai napig nem bántam meg h nem jegyeztek még el. Azt felbontani sokkal fájóbb. Az eljegyzés jelentse azt, h összeházasodtok fél-egy éven belül. Ha ezt nem tervezitek akkor szeresd tovább és éljetek boldogan. De miért jó egy ilyen nagy dolgot, mint az eljegyzés most bevetni? Utána ha mégis szakítotok sokkal rosszabb lesz és nem kizárt h teljesen kiábrándulsz az eljegyzés-házasság gondolatából, elveszti az értékét. na mindegy nem akarok papolni, szeresd a barátodat és hidd el, attól h eljegyzitek egymást, még ugyanúgy leléphet ha leakar, ne akard magadhoz láncolni
2011. febr. 18. 18:51
Anyu is így volt, 25éve a felesége is ennek az fehér lovas nagy ő - nek :)
2011. febr. 18. 19:53
Én annyit tudok mondani,hogy voltam már szerelmes,nem egy párom volt... éreztem fellángolást,gyűlöletet... de mikor egyik kollégámmal jobban összemelegedtünk,én abban a percben éreztem hogy nekem ő lesz a férjem, és ő kell. Ezt egy nő megérzi. Nem kell 6-8 év..fél év után megkérte a kezem és most áprilisba lesz az esküvőnk,senki nem kell,számomra megszűntek a férfiak létezni. Csak ő van, és ő a legtökéletesebb :)
Soha nem éreztem még ezt még gyerekfejjel sem...
22/L
2011. febr. 20. 21:30
16 év... 6 hónap :)... aranyos...
2011. febr. 25. 05:10
miért baj az hogy hány éves, attól még simán együtt maradhatnak örökre :)
viszont ha már egyszer az egész hátra lévő életedet vele akarod tölteni, akkor nem teljesen tökmindegy hogy ebből a hosszú időből csak 50 vagy 60 éven keresztül van róla papírod is?
2011. febr. 25. 16:29
sziasztok!! először is gratulálok :) én is 16 éves vagyok, 1év 3 hónapja vagyok együtt a barátommal akit szeretek és imádok, és az idei évre tervezzük az eljegyzést.... ha te ugy érzed hogy ő az igazi meg hogy imádod akkor hajrá...ezt csak te érezheted...de az igaz hogy 6 hónap után még egy picit korai... :)
2011. febr. 26. 14:04
20/26 anonim válasza:
Én őszintén örülök annak hogy így érzel, hiszen a szerelem az egyik legszebb dolog az életben. Ennyi idősen én is nagyon szerelmes voltam és már 4 hónap járás után az eljegyzésen törtem a fejem. Bár ennek a kapcsolatnak 3 év 8 hónap után vége lett, mégsem bántam meg hogy így történt, hiszen lassan egy éve boldog vagyok azzal, aki a világot jelenti számomra. 6 hónap után ugyan tényleg korai és fiatal is vagy...de ez a 21. század. Szóval ha komolyan gondolod (és a párod is) ne félj belevágni. :)
2011. márc. 5. 01:09
Kapcsolódó kérdések: