Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Türelmetlen vagyok talán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Türelmetlen vagyok talán?

Figyelt kérdés
2 és fél éve ismerem a párom két éve együtt is élünk, nagyon szeretjük egymást, nagyon jól működik a kapcsolatunk. Nagyon vágyom rá, hogy meglepjen végre egy gyűrűvel, én ilyen javíthatatlan romantikus vagyok :) De hiába várom, konkrétan ezt a dolgot pedig nem említem neki, nem áll szándékomban, nem akarom megbántani. Neki már volt egy házassága előttem, vajon ezért nem ragaszkodik ahhoz hogy gyűrűt viseljünk? Vagy ennek semmi köze hozzá?
2011. febr. 17. 15:08
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Szerintem mond azt, hogy az egyik barátnődnek/kollénanődnek megkérték a kezét, és hogy milyen csodálatos dolog, látod ahogy a szárnyal a boldogságtól stb...vagy mond azt, hogy azt álmodtad, hogy megkérte a párod a kezedet, és nagyon csodás volt...hátha kapcsol...:)
2011. febr. 17. 15:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez jó , ezt megpróbálom...úgyis tudja rólam hogy szinte minden éjjel álmodok és el is szoktam neki mondani...köszönöm!:)
2011. febr. 17. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is hasonló a helyzet. Mi 3,5 éve vagyunk együtt, és elég hamar össze is költöztünk. Ő 34 lesz, én 33. És Ő is volt már házas, és baromi nagyot csalódott. Mondta, hogy el fog venni, de sajna most nincs rá pénz. Annyira nincs, hogy még csak gyűrűt sem tudnánk venni. Egyébként nagyon boldogok vagyunk, és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Bármikor, bármiben számíthatok Rá. Úgyhogy én is csak várok... :-)
2011. febr. 19. 22:12
 14/17 anonim válasza:

15:44 vagyok

Na? Van valami előrelépés? Remélem már az időpontot keresitek! :)

2011. febr. 21. 11:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Bedobtam az álom dolgot...annyira nem hatotta meg legalábbis azt hittem. Aztán egy két óra múlva azt mondta ...."szivem nehogy azt hidd hogy nem akarlak eljegyezni de egyszerűen nincs most rá pénzem és elárulom most már hogy valószínű el fognak küldeni a cégtől mert leépítés lesz (ezen rágódott szegény napok óta) és a közös kasszából nem fogok kivenni azért hogy kínlódnunk kelljen. Amint lesz rá "lehetőségem" megveszem a gyűrűket csak légy türelmes. Tudom mennyire örülnél neki és nagyon bánt hogy nem tudok venni." Majdnem sírt szegény, nagyon elszégyelltem magam...soha többé nem hozom fel ezt a témát, majd lesz ami lesz , rájöttem hogy gyűrű nélkül is boldog vagyok , csak ő legyen mellettem és ő legyen boldog, nekem az lesz a legszebb ékszer ....az ő mosolya. Hát ez van.
2011. febr. 22. 15:34
 16/17 A kérdező kommentje:

22:12-es

Egy cipőben járunk most már, de ne legyél szomorú én sem vagyok...örüljünk minden együtt töltött napnak ebben a zavaros szeretet nélküli világban, minket van aki szeret és mi is szerethetünk....gyűrű meg majd lesz, van időnk , nem igaz? :) Sok boldogságot nektek és mindenkinek aki válaszolt a felvetésemre.:)

2011. febr. 22. 15:36
 17/17 anonim válasza:

Sajánlom a párodat a munkahelye miatt. Biztos vagyok benne, hogy véges időn belül talál egy csúcsszuper munkahelyet, és egyenesbe jöttök!

Abban meg teljesen igazad van, hogy gyűrű nélkül is lehet boldog az ember! Én is az vagyok a Szerelmemmel, pedig mindennél jobban vágyom a házasságra. Kívánok Nektek sok boldogságot!!!

2011. febr. 28. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!