Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek a párom el akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a párom el akar jegyezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A barátommal 1 év és kicsivel több,mint egy hónapja alkotunk egy párt.

Ő mai napig azt mondja az első pillanattól belém szeretett,nálam 1-2 hét után jött ez elő.

Úgy adódott,hogy január végétől külföldön kapott munkát és 5 hetente járhat haza,most fog letelni az első ilyen március elején.

Karácsonykor mikor nála voltam,bezárkózott a szobába az anyukájával és elkezdtek arról beszélni,hogy mit szólna hozzá az anyukája,ha eljegyezne engem,ennyit sikerült elcsípnem a beszélgetésből.

Szilveszter éjszaka és január elején elkezdte nekem mondani,hogy szeretne engem eljegyezni,de még ráér,mert 1,5 év neki összesen ez a munka és nekem az érettségi.

Utolsó nap mikor még itthon volt,felvetettem ezt az anyukája előtt,a párom elpirult és azt mondta rajtam múlik,hogy megvárom-e vagy sem.

Viszont amióta kint van kaptam két smst amiben erről írt:

"Egyre biztosabb vagyok benne,hogy el akarlak majd venni!"

"Remélem ez az utolsó Valentin napom úgy,hogy nincs menyasszonyom!"

Az utóbbit ma küldte,elgondolkodtam,hogy elkezdte tervezgetni magában ezt.

Nem élem bele magam,csak kíváncsi lettem :)

Bocsánat,kicsit hosszú lett aki elolvassa és tudd segíteni,annak a válaszát köszönöm :)

2011. febr. 14. 16:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Amit írtál az nagyon aranyos,gratulálok nektek :)

Én most úgy vagyok vele,mint te,

én sem tudtam komolyan venni.

Rendben az eszembe vésem a dolgot,hátha meglep ezzel valamikor :)

2011. febr. 15. 15:33
 12/18 anonim ***** válasza:

most érettségizel? vagy már 18? csak érdeklődöm...

amúgy szerintem te is tudod h el akar jegyezni, mert nem egyszer szóba hozta

2011. febr. 16. 23:07
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom biztosan,mert néha ő is hangulat ember.

Hallottam már olyat ismerősi körben,hogy a fiú elvétve célozgatott rá aztán kiderült,hogy másról volt szó vagy szakítottak.

Amúgy 19 éves vagyok,most érettségizem,mert öt éves képzésem van és óvoda után volt egy év halasztásom mert kórházba kerültem,kedves utolsó remélem sikerült választ adnom kérdésedre!

Aki még tudd nekem segíteni az írjon :)

2011. febr. 17. 16:46
 14/18 anonim válasza:
A távszerelem nektek bejött, ha távolról így szeret akkor mi lesz még közelről irigyellek.....
2011. febr. 24. 11:07
 15/18 anonim válasza:
Nektek bejött a távszerelem, ha így szeret távolról akkor mi lesz közelről? irigyellek.
2011. febr. 24. 11:10
 16/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó köszönöm :)

Sok szerencsét kívánok,

hogy te is egy boldog kapcsolatot találj magadnak :)

A barátommal vasárnap találkozunk,már kíváncsi vagyok milyen lesz :))

2011. febr. 24. 20:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia, na mi volt? :)
2012. jún. 14. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok,mi van veletek? :)
2013. jan. 1. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!