Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » El szeretne jegyezni a párom!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El szeretne jegyezni a párom! Szeretnénk utána családi összejövetelt, de sajnos az én szüleim elváltak, és nem szeretnének egy légkörben tartózkodni! Hogyan hozzam össze, hogy ne legyen veszekedés, és megismerhessék egyszerre egymást az örömszülők?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. júl. 29. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit megtehetnének érted. Mond meg nekik, hogy menjenek el, azt a pár órát kibírják, nem kell feltétlenül beszélniük egymással. Egyik az egyik sarokban, másik meg a másikban. H meg valamelyik szülőd nem megy el, ne foglalkozz vele, elég nagy bunkóság lenne tőle. Ennyit szerintem elvárhatsz, hogy az eljegyzésedre megjelennek.
2008. júl. 29. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

S teszem hozzá majd az esküvődön is ott kéne lenniük.

Hogyan bírd rá őket? kérd meg mindkettőt, hogy legyenek rád és az örömteli napra tekintettel. S addig bírják már ki. Hiszen ez a te napod és remélhetőleg ez az egy eljegyzésed lesz, s majd az esküvőd is ilyen. Ott annyit mondhatsz még nekik, hogy azon az alkalmon megtehetik,hogy csak a szertartáson vesznek részt, de itt nem. Itt szükség van mindkettőre.

2008. júl. 29. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim sem hajlandók találkozni egymással, úgyhogy mi ezt két felvonásban oldottuk meg sajnos. Igaz, nem étterembe mentünk, hanem mi hívtuk meg a szülőket. Mi nem tudtunk ennél jobbat kitalálni. Mondjuk ha sok sok rokon lesz jelen, talán ott el lehet vegyülniük, hogy ne is találkozzanak egymással. Remélem sikerül! :)
2008. júl. 29. 19:06
 4/10 anonim válasza:
100%

Mi nálunk a völegényem szüleivel vagyunk igy,ök most váltak még el.A párom húzni akarja az esküvöt a szülei miatt de én csak annyit mondtam neki h meg kell érteniük h az a mi napunk lesz és legyenek ránk tekintettel,ezt meg kell nekik mondani.

ezt ajánlom neked is értesd meg velük h ez neked mennyire fontos és ez most nem róluk szol,legalábbis én igy vélekedem.

remélem zökkenömentes lesz az eljegyzés és gratulálok nektek! :)

2008. júl. 29. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarnak találkozni egyáltalán, akkor valamelyikük az esküvőre sem megy el? Hááát, szerintem mondd meg a szüleidnek, hogy nagyon szépen megkéred őket, ne tegyék tönkre a boldogságodat azzal, hogy botrányt csinálnak életed egyik legszebb napján! Ha nagyon nem állhatják egymást, nem kell egymáshoz szólni, nem kell egymásra nézni, fél órát így is ki lehet bírni egy légtérben. Ne te idd meg annak a levét, ha ők nem tudnak kijönni egymással!
2008. júl. 30. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
ha mind a két szülődnek van új párja, akkor hívd meg minannyiukat, és akkor nem egymással foglalkoznak. sztem van annyi intelligencia 2 felnőtt emberben, h ne pont a lányuk eljegyzésén veszekedjenek...sok boldogságot!
2008. júl. 30. 22:31
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, a válaszokat! Hasznosak voltak! Remélem meg tudjuk beszélni! Azért várom a további kommenteket! :) /két felnőtt ember gyerekesebben tud viselkedni, mint egy tizenéves:(,és kis csoportos gyűlés lesz;szülők, testvérek /

köszi:)

2008. júl. 30. 23:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaz hogy ez a ti napotok, de tudva a körülményeket, tedd nekik minél könnyebbé a dolgot. Pl az nagyon jó ötlet, hogy mindkettőnek az új társát meghívod, hiszen az a 2 ebéd nem teszi tönkre a családi kasszát. Ha meg nincs új társuk, akkor arra figyelj, hogy semmiképpen ne ültesd egymás mellé őket. Ha jó messze ülnek az asztal két végén, akkor majd veled, a vőlegényeddel, vagy annak családjával beszélgetnek, nem pedig veszekednek.

meg a meghívásnál is mondd el, hogy ti ezt az egy eljegyzést szervezitek, szeretettel várjátok őt (őket), de nem sértdősz meg ha nem jön, majd csináltok fényképet vagy videot. Szerintem úgyis úgy döntenek hogy elmennek, és nem hagyják ki ezt a csodás alkalmat. De ha mégis otthonmarad valamelyik, tényleg ne sértődj meg. Örülj a vőlegényednem meg a szerelmeteknek, és a jövőt várjad, ne a múlton rágódj.

2008. aug. 1. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálam is elváltak szüleim,de nálunk én nem aakrom hogy apám ott legyen,mert 5éve felém sem nézett,gyerektartást sem fizet, hát ha letagadott,akkor miért ettesem ,ittasam aaz esküvőn vagy eljegyzéen????
2008. aug. 7. 12:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Nálam más a helyzet! Én mindkét szülőmet szeretem, jóban vagyok velük, és tartjuk a kapcsolatot! Csak ők nincsenek beszélő viszonyban, és nem is szeretnének találkozni egymással! :( Én viszont nem választhatok kettőjük közül! Ezért nem szeretném egyikkel sem felrúgni a kapcsolatomat!

Köszi az eddigieket......., várom a további jó ötleteket! :)

2008. aug. 8. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!