Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik tortennek egy legenybucsun? Van okom nzugtalankodni?
Ha az én legénybúcsúm részletesen leírnám ide valószínűleg törölnének az oldalról:)Már amire emlékszem belőle:))
Igenjelentős számú lány állította, h akkor ( is) megvoltam neki.Ami persze rágalom:)Nem olyan családból származom én ,h olyan csúnya dolgokat tegyek.
Még az esküvőn is olyan volt a szemem mint a csincsilla nyúlnak. Felárat kellet fizessek a fényképésznek h csináljon már vele valamit:)
A legénybúcsú történései nem befolyásolják (legalábbis normális esetben) a következő remélhetőleg minimum 50 évet amit szeretetben és harmonikus egyetértésben fogtok leélni együtt.
Más variáció nem merül fel és ne is merüljön az 51.ben sem:)
Ha bízol a párodban akkor nincs miért aggódnod. Elvileg azért kérte meg a kezedet mert szeret és nem akar félrekúrni a legénybúcsúján.
Egyik ismerősöméknek egyszerre volt a legény és lány búcsú.
12:26-nak
Azért vannak akik az ilyen búcsúkon nem szexlnek, elvégre nem erről szól. És sajnálom, hogy Ti ilyen "gyönyörűek" vagytok, hogy Ti késztetitek a vőlegényt, hogy bizony csalja meg a mennyasszonyát.
Nem érzem magamat befásultnak,prűdnek.DE!Én úgy gondolom,hogy egy házasság elött álló férfi ne legeltesse a szemét egy olyan kis rib@ncon,aki elötte 1méterrel rázza magát félmeztelen,ne adj isten meztelen.
Tényleg,tisztában vagyok azzal hogy hűséget fogadnak a férfiak és nem vakságot,de számomra nem fér bele egy "szex alapú legénybúcsú"
Manapság nagyon divatos, az ilyen prostis ( mert nem kell szépiteni a táncoscsajok 99% hivatásos k...a) legénybúcsú.
De van olyan is, mikor kimennek a társasággal inni, v vacsizni és ennyi.
Az egyik ismerősünknek beszerveztek 1 csajt, végül nem is az jött el, akit kiválasztottak, hanem egy 4o-es.
Mindenesetre én nem nézem jó szemmel, h itt a kur..k reklámozzák magukat. A GYIK nem erre való. Van elég direkt a számukra készitett oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!