Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megkomolyodni? 1 férfi mellett egész életben?
:)Azt hiszem néhány válaszoló nem igazán érti az aggályodat, vagy én értelmezlek félre nagyon:) 26 éves vagyok 5éve élek vagyok a párommal, aki nagyon nagyon szeretek, nem csak szerelmem, de lelki társam, illetve a legjobb barátom...soha nem csalnám meg, ezt ő is tudja:)
Viszont az én személyiségem végtelenül nyitott, így gyakran flörtölök, vagy kacérkodok más fiúkkal, nem direkt, de ilyen vagyok, teljesen könnyedén, inkább vicces szinten, főleg barátokkal:)
Nem kell lemondanod az ismerkedésről:) a párkapcsolat nem azt jelenti, hogy nem beszélhetsz más emberekkel, csak akikkel ismerkedsz, barátkozol tudatosítsd bennük, hogy nem akarsz semmi "olyat" a helyzet akkor válik érdekesebbé, vagy nehezebbé, ha az ilyen ismerkedésekről titkolózol, vagy hazudsz a párodnak.
Ő így szeretet meg, tudja milyen a személyiséged, a lényeg hogy mindig légy vele őszinte.
Viszont ha tényleg oda kerül a sor, hogy hazudni kényszerülsz a párodnak, akkor biztos hogy csak ámítod magad, mert ha hazudsz, pontosan tudod, hogy a párod nem nézné jó szemmel amit teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!