Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátomal már lassan 1éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomal már lassan 1éve vagyunk együtt! Azóta már 45 alkalomal meg csalt! Mitévő legyek? !

Figyelt kérdés
a barátomal már lassan 1éve vagyunk együtt!Azóta már 45 alkalomal megcsalt!Ez nagyon fáj nekem már! De nem bírok változtatni az íránta érzet szerelmemen! Mert ő az életem értelme és nem bírom ott hagyni! Egyépként ő nem tudja hogy én tudok minden félre lépéséről,és én nem mondom soha neki!elég sokat sírok előtte de ha kérdezi hogy mi a bajom akkor mindég kitalálok valami okot!és most egy hete eljegyzet és én igent mondtam!Kérlek segítsetek adjatok tanácsot hogy mitévő legyek?!Mert ez igy nem olyan jó!:,
2009. jan. 23. 23:27
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
88%

ez most komoly vagy csak viccelsz???

ha igaz, akkor én a helyedben nagy nehezen de elé állnék, hogy igaz-e az hogy tényleg megcsaltál sok nővel, szeretsz-e egyáltalán még vagy és van-e jövője ennek a kapcsolatnak úgy hogy te megcsaltál nem egyszer!!!

szóval szerintem állj elé!

vagy állj a saját lábadra és szakíts vele!!

ez a két válaszstásod van!!

2009. jan. 30. 17:19
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen biztos vagyok benne, hogy amikor eljegyzett, azt mondtad magadban: hát mégis szeret! NEM, nem szeret!

Ha te pasi lennél, nem lenne jó egy olyan csaj, aki mindig ott van, amikor épp kell, de mellette nyugodtan kezelgethetsz mást is? Dehogyneem!

A másik! a párod beteg! Akármennyire pasi! 1 év alatt 45 csaj, sztem nimfomán, és ez komoly betegség. Ha viszont így van, nem hibáztathatod, de orvoshoz minden képp menjetek el. A gumi nélküli szexet pedig én sem javaslom!

2009. febr. 6. 19:23
 43/47 anonim ***** válasza:

pff azért nem kell egyből az AIDS-el jönni...

Az viszont tényleg hülyeségre vall, hogy hagyod ezt, bár én is nehezen hiszem el, hogy komoly a kérdés

2009. ápr. 30. 14:13
 44/47 anonim ***** válasza:

Srácok, számoljatok már, ez akkora kamu...

Ha egy év alatt 45-ször csalta meg, az azt jelenti, hogy hetente egyszer minimum!

K-A-M-U!!

2009. szept. 19. 22:59
 45/47 anonim ***** válasza:
édes istenem.. előttem válaszoló IQ-ja odavág..
2010. ápr. 6. 15:40
 46/47 anonim válasza:
Figyelj, állj oda elé, mondd meg neki, hogy eleged van abból hogy pontosan 45 alkalommal megcsalt téged és rúgd tökön.
2010. júl. 22. 23:22
 47/47 anonim ***** válasza:
mutass be neki még 55 csajt, és akkor pont 100-szor csal meg. a 100 az egy tök jó szám.
2010. szept. 16. 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!