Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomal már lassan 1éve vagyunk együtt! Azóta már 45 alkalomal meg csalt! Mitévő legyek? !
ez most komoly vagy csak viccelsz???
ha igaz, akkor én a helyedben nagy nehezen de elé állnék, hogy igaz-e az hogy tényleg megcsaltál sok nővel, szeretsz-e egyáltalán még vagy és van-e jövője ennek a kapcsolatnak úgy hogy te megcsaltál nem egyszer!!!
szóval szerintem állj elé!
vagy állj a saját lábadra és szakíts vele!!
ez a két válaszstásod van!!
Teljesen biztos vagyok benne, hogy amikor eljegyzett, azt mondtad magadban: hát mégis szeret! NEM, nem szeret!
Ha te pasi lennél, nem lenne jó egy olyan csaj, aki mindig ott van, amikor épp kell, de mellette nyugodtan kezelgethetsz mást is? Dehogyneem!
A másik! a párod beteg! Akármennyire pasi! 1 év alatt 45 csaj, sztem nimfomán, és ez komoly betegség. Ha viszont így van, nem hibáztathatod, de orvoshoz minden képp menjetek el. A gumi nélküli szexet pedig én sem javaslom!
pff azért nem kell egyből az AIDS-el jönni...
Az viszont tényleg hülyeségre vall, hogy hagyod ezt, bár én is nehezen hiszem el, hogy komoly a kérdés
Srácok, számoljatok már, ez akkora kamu...
Ha egy év alatt 45-ször csalta meg, az azt jelenti, hogy hetente egyszer minimum!
K-A-M-U!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!