Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátomal már lassan 1éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomal már lassan 1éve vagyunk együtt! Azóta már 45 alkalomal meg csalt! Mitévő legyek? !

Figyelt kérdés
a barátomal már lassan 1éve vagyunk együtt!Azóta már 45 alkalomal megcsalt!Ez nagyon fáj nekem már! De nem bírok változtatni az íránta érzet szerelmemen! Mert ő az életem értelme és nem bírom ott hagyni! Egyépként ő nem tudja hogy én tudok minden félre lépéséről,és én nem mondom soha neki!elég sokat sírok előtte de ha kérdezi hogy mi a bajom akkor mindég kitalálok valami okot!és most egy hete eljegyzet és én igent mondtam!Kérlek segítsetek adjatok tanácsot hogy mitévő legyek?!Mert ez igy nem olyan jó!:,
2009. jan. 23. 23:27
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
97%
10.13-as ez jó volt :D
2009. jan. 24. 10:16
 22/47 anonim ***** válasza:
94%

Jujj de ostoba kis legelő háziállat vagy :))) Rég borultam ekkorát:)))

De amúgy ez nem a humor kategóriába tartozik?

2009. jan. 24. 10:33
 23/47 anonim ***** válasza:
93%
egyértelmű, hogy nem szeret téged és csak kihasznál....előbb utóbb ott is fog hagyni...meddig akarsz még szenvedni? add ki az útját és jön majd olyan aki szeret is....először nehéz lesz nélküle, de elmúlik a szerelem, ha nem látod, hidd el nekem!
2009. jan. 24. 10:59
 24/47 anonim ***** válasza:
87%
A kérdés kiírása óta már 46... egyébként próbálj meg hozzászokni, el ne mond neki, hogy neked ez fáj, és/vagy kérd meg a férfit, hogy ne mondja el a megcsalásokat. Tudod; amiről nem tudsz, az nem fájhat...
2009. jan. 24. 11:22
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
45 csajjal, vagy egy lánnyal 45x? mert nem mindegy. lehet hogy csak ketten vagytok, és mindkettőtöket eljegyzett. aztán az esküvőn két menyasszony lesz, Sebestyén Balázs beugrik a képbe, és elkiáltja magát hogy ,,Kész Átverés!"
2009. jan. 24. 11:44
 26/47 anonim ***** válasza:
74%

Ez a hapsi egyértelműen nem érdemel meg Téged, viszont Neked meg óriási kisebbségi komplexusod lehet, ha mindezt eddig zokszó nélkül eltűrted, mert ezt egy nőnek nem szabad hagynia, hiszen az önérzetedbe gázol akkor is, ha csupán 1x csal meg, nem hogy 45x.

Egyetlen esetet ismerek, amikor érdemes - de ebben az esetben is csak egy ideig - kitartani egy ilyen Don Juan mellett, ha annyi pénze van, hogy esze nincs annyi, neked meg van egy jó tanácsadód, aki segít apránként kitúrogatni mindenéből.Ha ez így van, kérjél egy ügyvédtől tanácsot, hogy tudod idővel megszerezni a házát, vagyonát, aztán ha már elérted a célodat és még mindig úgy érzed, nem tudod elhagyni, szülj egy gyereket, neveld fel tisztességesen,legalább ő nem szívjon egy életen keresztül amiatt, hogy nincs háza, pénze...Ilyen esetben a pénz igenis boldogít.

Lehet nyugodtan lepontozni: számító emberrel csak számítóan szabad bánni!

2009. jan. 24. 12:01
 27/47 anonim ***** válasza:
93%
Megcsalt téged 45x és még ezek után igent mondasz neki?Hát te sem vagy normális, az biztos! Felejtsd el sürgősen, különben nagyon keserves életed lesz, gondolom még nagyon fiatal vagy!
2009. jan. 24. 12:03
 28/47 anonim ***** válasza:
93%

Amennyiben a kérdés nem kamu (márpedig gyanítom, hogy az), csak annyit tudok mondani egy közismert video-spot alapján: "...te nagyon-nagyon ostoba vagy. Kérlek, ne szaporodj, és élj nagyon egészségtelenül!" :)

Egyébként miért írsz minden mondat végére felkiáltójelet? Nem ismersz egyéb mondatvégi írásjeleket? Ez azért szomorú...

2009. jan. 24. 12:12
 29/47 anonim ***** válasza:
100%

Hol vagy kerdezo, csak nem megint a gyertyat tartod a szerelmednek? Irjal mar valamit, ok?

Nevettem eleget a valaszokon, remelem te is nagyokat nevetsz a sajat magad kerdesen. Mert ezen bizony csak azt lehet.

2009. jan. 24. 15:35
 30/47 anonim ***** válasza:
59%
YoU ArE A VeRy StuPiD BiTcH!!!!!!!!!!!!!!
2009. jan. 24. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!