Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátomal már lassan 1éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomal már lassan 1éve vagyunk együtt! Azóta már 45 alkalomal meg csalt! Mitévő legyek? !

Figyelt kérdés
a barátomal már lassan 1éve vagyunk együtt!Azóta már 45 alkalomal megcsalt!Ez nagyon fáj nekem már! De nem bírok változtatni az íránta érzet szerelmemen! Mert ő az életem értelme és nem bírom ott hagyni! Egyépként ő nem tudja hogy én tudok minden félre lépéséről,és én nem mondom soha neki!elég sokat sírok előtte de ha kérdezi hogy mi a bajom akkor mindég kitalálok valami okot!és most egy hete eljegyzet és én igent mondtam!Kérlek segítsetek adjatok tanácsot hogy mitévő legyek?!Mert ez igy nem olyan jó!:,
2009. jan. 23. 23:27
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nem nagyobb, mint Te, amennyiben nő vagy!

Ha férfi,akkor meg ölég paraszt vagy, édes fiam, hogy nem mersz magyarul káromkodni!

2009. jan. 24. 17:53
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg, de hogy lehet valaki ennyire hü(ly)e, hogy megcsalta egy csomoszor a pasija, MÁR EZER %, H NEM BÍZIK BENNE a csaj!!!! És bizalom nélkül nincs kapcsolat, tuti, h nem is szerelmes, hiszen baromira ki lehet ábrándulni a másikból, MAX RAGASZKODIK a pasihoz. ENNYI.

Nem igaz, az ilyennek nincsenek BARÁTAI, hogy lebeszéljék erről a pasiról???? Ezermillió pasi van még a földön, tuti, h fiatal a lány, rengeteg pasija lesz még az életében, azt elbaxxa az élete egy részét egy ekkora p@raszt mellett!!!!

Már ha igaz, amit írt!

Ez a véleményem, lehet lepontozni.

2009. jan. 24. 20:02
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Számoltad?? (kamu,kamu,kamu) 10:13-as ez rohadt jó volt! :D még jó h vannak normális embereek ezen a föld nevű bolygón.:P :D
2009. jan. 24. 20:21
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
ezek után te nem vagy normális ha még mindig vele vagy. hiszen minden nyolcadik napon megcsal. dobd ki a francba, és keress egy olyat aki megbecsül. süni
2009. jan. 25. 09:33
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkora kamu kérdés mint a dalai fűzfán rezelő sárgacsíkos hajléktalan göbecsőrű kínai birimbaromállat. Elmész te a gyorstüzelő lepedőakrobata szédítően rémítő idegbarompároddal trópisan meleg szögekkel kivert belbetétes házasságkötőterembe zabot hámozni amíg rá nem taposok arra az elmeháborgatott agynyúlványod alatt növögető hosszú szőrös nyelvedre és newtoni erővonalakon hátrasegítve hanyatt nem lökdöslek.

De tudod mit? Köszi a kérdést. Így hajnali sok tájékán lefekvéshez készülődvén akkorákat röhögtem a válaszokon hogy majd felvertem a környékünkön lakó pakisztáni-bangladesi-indiai embercsökönyödvényszerűségek teljes háza népét a nagy londoni éjszakában. Csak így tovább. ;)

2009. jan. 28. 05:17
 36/47 anonim válasza:
100%

"Ez a kérdés vagy kamu,vagy nem vagy normális.

Ha igaz,akkor tanácsolom menj hozzá feleségül,tuti szép életetek lesz együtt,főleg neked.

De ugye ez nem komoly?"

2009. jan. 28. 09:43
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti :D Ez nagyon komoly volt :DDD (Y)
2009. jan. 28. 12:27
 38/47 anonim válasza:
100%
Vizsgáld meg önmagad,hogy miért van szükséged arra,hogy kihasznált helyzetbe kerülj? A múltadban ,hol találkoztál ilyen szituációval.Kettőn áll a vásár.
2009. jan. 28. 16:11
 39/47 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!!nagyon jókat röhögtönk rajta a sok e-lmebeteg bo-lond válasszán!akkik nem írtak sértőt annak köszönöm hogy vanak még ilyen emberek akkik még ilyen helyzet esetén is segítő választ írnának!!ez a kérdés csak azért lett feltéve mert kiváncsiak voltunk az emberek véleményére!!:)
2009. jan. 28. 17:06
 40/47 anonim válasza:
91%
Várd meg az 50-et és lepd meg egy fényes vacsorával!
2009. jan. 28. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!