Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomal már lassan 1éve vagyunk együtt! Azóta már 45 alkalomal meg csalt! Mitévő legyek? !
Szerintem nem nagyobb, mint Te, amennyiben nő vagy!
Ha férfi,akkor meg ölég paraszt vagy, édes fiam, hogy nem mersz magyarul káromkodni!
Ne haragudj meg, de hogy lehet valaki ennyire hü(ly)e, hogy megcsalta egy csomoszor a pasija, MÁR EZER %, H NEM BÍZIK BENNE a csaj!!!! És bizalom nélkül nincs kapcsolat, tuti, h nem is szerelmes, hiszen baromira ki lehet ábrándulni a másikból, MAX RAGASZKODIK a pasihoz. ENNYI.
Nem igaz, az ilyennek nincsenek BARÁTAI, hogy lebeszéljék erről a pasiról???? Ezermillió pasi van még a földön, tuti, h fiatal a lány, rengeteg pasija lesz még az életében, azt elbaxxa az élete egy részét egy ekkora p@raszt mellett!!!!
Már ha igaz, amit írt!
Ez a véleményem, lehet lepontozni.
Ez akkora kamu kérdés mint a dalai fűzfán rezelő sárgacsíkos hajléktalan göbecsőrű kínai birimbaromállat. Elmész te a gyorstüzelő lepedőakrobata szédítően rémítő idegbarompároddal trópisan meleg szögekkel kivert belbetétes házasságkötőterembe zabot hámozni amíg rá nem taposok arra az elmeháborgatott agynyúlványod alatt növögető hosszú szőrös nyelvedre és newtoni erővonalakon hátrasegítve hanyatt nem lökdöslek.
De tudod mit? Köszi a kérdést. Így hajnali sok tájékán lefekvéshez készülődvén akkorákat röhögtem a válaszokon hogy majd felvertem a környékünkön lakó pakisztáni-bangladesi-indiai embercsökönyödvényszerűségek teljes háza népét a nagy londoni éjszakában. Csak így tovább. ;)
"Ez a kérdés vagy kamu,vagy nem vagy normális.
Ha igaz,akkor tanácsolom menj hozzá feleségül,tuti szép életetek lesz együtt,főleg neked.
De ugye ez nem komoly?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!