Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomal hétfőn voltunk együtt úgy (12-én) és kilyukadt a gumi és utána egyből szedtem a 72-órás gyógyszert be, és azóta még nem jött meg. Mért nem jöt meg még mindig?
Figyelt kérdés
nem is izgulok meg minden. És tegnap vettünk tesztet és negatív lett, de azt mondták h 5-6nap után meg nem lehet rendesen megnézni h terhes vagyok-e.
De már kezdek idegs lenni:Smé nem jöt meg még mindig????
Lécci segítsetek!! Köszike!
2008. máj. 18. 15:49
1/1 anonim válasza:
Kicsit azért nem ártana tájékozódni a témában, nagyon sok ilyen kérdés is felmerült már. Azért nem jött meg, mert a szervezetedet összekavarta a 72 órás, tudod, milyen hormonadag van ebben? Most még egy ideig nem is fog megjönni, vagy megjöhet és furább lesz, mint eddig. Nyugodj meg, ha rögtön uténa bevetted, nagyon minimélis az esély a terhességre, de ennyi idő után a teszt sem mutatja ki. Várj még 1,5 v.2 hetet, akkor kimutatja, ha van valami. Javaslom a fogamzásgátlü tablettt, az ilyenek elkerülése végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!