Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne mi a véleményetek erről az eljegyzésről?
Szóval: hirtelen ötlet,időhiány,stb!
Megvettem a gyűrűt,de nem szervezett volt a dolog,csak spontán azon a helyen,ahol az első csókunk történt,megkértem a párom kezét! ez a hely egyébként egy utcán van,konkrétan a városban....szóval ez mennyire gáz? Csak mert nem a megszokott vacsora,vagy meghitt családi este,stb keretén belül zajlott!
Szerintem a vacsi annyira elcsépelt... Minden filmben így kérik meg a lányt. Állatira uncsi. Az pedig kifejezetten zavarna, ha az egész család a szemét gúvasztaná ránk, miközben megkérik a kezemet... :(
Engem abszolút nem zavarna, ha az utcán kérne meg a párom, ahol először csókolóztunk. Sokkal romantikusabb szerintem, mert tudnám, hogy számára is fontos volt az első csók, és megmaradt benne. Szóval szerintem egyáltalán nem gáz, sőt!!
Különben nekem az esküvő a lényeges/emlékezetes, nem az eljegyzés.
Szerintem sincs ezzel semmi gond! Anno még a férjem mondogatta,hogy lehet, hogy egy áruház mozgólépcsőjén fogja megkérni a kezem, mert ott jut eszébe. Sokat rángattam akkoriban áruházakba!:)) De aztán végül is otthon készített egy "kis" meglepetést, kb. 200 db mécsessel meg szirmokkal. Szerintem is az a lényeg, hogy ne a publikumnak szóljon. Drága jó volt főnököm tipikus kirakat ember. Ő egy diszkóban kb. 200 ember előtt kérte meg a feleségét. Mondtam is neki,hogy most miért jó, hogy 200 vadidegen ember tapsol nekik. Ráadásul sokan be is szólogattak,hogy jól gondold meg, meg stb. Hát nagyon örültem volna neki, ha ilyeneket kell hallgatnom, miközben megkérik a kezem. Ez szerintem két emberre tartozik!
Szóval nyugi, szerintem jól csináltad!
Engem nem rég jegyzett el a párom.
A lánykérés kettőnk között történt, hiszen meglepetés volt.
Rá két hétre szerveztünk egy eljegyzési ebédet a családdal (szülők, tesók, nagyszülők), ahol "hivatalosan" is bejelentésre került a dolog, és szüleink áldását kértük.
Szóval egyáltalán nem gáz, ha szeretnétek, utólag is lehet neketek is tartani valami családi ebédet, ahol viszel a párodnak egy nagy csokor virágot :)
Akinek még nem érték meg a kezét nem érezheti át ennek a varázsát.
Hidd el nekem, a párodnak úgy volt tökéletes ahogy te csináltad, a többi ember véleménye talán nem is érdekes, mert az eljegyzés csak kettőtöknek szól.
Engem tegnap este jegyzett el a párom. Nem mentünk flancos étterembe, otthon voltunk, épp a közös kis karácsonyunkat tartottunk, vacsit csináltam, bent a szobában egy mécses fénye mellett megettük, aztán ajándékozáskor (miután az "eredeti" ajándékot, amit még én választottam magamnak, megkaptam:)), mondta, hogy van ám itt még egy meglepetés, és elővett a zsebéből egy ékszeres dobozt...:) Szóval nem volt semmi éttermezés, meg árgus rokonszemek, csak ketten voltunk a szobájában és ott történt :) És olyan boldoggá tett vele, hogy nincsenek rá szavak.
Szóval nem kell mindenáron túlcsicsázni az eljegyzést, bár persze ez egyéni kérdés, de nekem ez a véleményem. A maga egyszerű, mégis meghitt módján is nagyon gyönyörű tud lenni. :)
Így meg, hogy az első csókotok helyszínén kérted meg a kezét, különösen romantikus :)
21/l
Szia!
Na hogy sikerült a dolog?
Ha még nem vagy túl rajta, az én véleményem az,hogy a lényeg bármit is csinálsz,tetszeni fog neki,ha megtudja tényleg őt akarod:)
Bárhol bárhogy.
pl.húgomnak most kérte meg nov-ben a kezét a leendő sógim,mivel nem rég szólta el magát húgom"véletlen":), hogy olyan mű,ha karácsonykor kérik meg vkinek a kezét és azzal a karácsony varázsát veszik el,vagy pl.a valentin napon,ő az extrém helyzeteket szereti.
Szóval most úgy mesélik a lánykérést,h.mikor húgom kijött a wc-ről...párja ott állt a virágcsokorral+még egy hátradugott kézzel és kérdezte mennyire szereti:)
Most lesz vas. az eljegyzési kaja(persze szülők,szinte követelésére)
Sajnos nekem 9év alatt sem kérte meg a párom a kezem,így ahogy már valaki írta én a toitoi wc-ben is örülnék már neki:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!