Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek örömet szereznék ezzel a páromnak?
1 hónapja vagyunk együtt a párommal, nagy a szerelem, és komoly terveink vannak egymással. Tudom korai még, de Ő azt mondogatja, hogy Karácsonykor szeretne eljegyzést, és minden jel arra utal már, hogy tényleg komolyan gondolja. Már gondolkodtunk a Karácsonyon, hogy hogyan fogunk találkozni, mert Szenteste a családunkkal leszünk, így napközben gondoltuk.
Én viszont kitaláltam, hogy mi lenne, ha 23.-án elmennénk wellness-ezni, és ott töltenénk egy éjszakát, így 24.-én együtt ébrednénk, és minden olyan szép lenne. :)
Már kinéztem a helyet, megfelel az ár is (Anyukám olyan kedves, azt mondta menjek el nyugodtan, és kifizeti nekem az én részemet), bár tényleg nem drága azaz 1 éjszaka.
Szóval szerintetek ez jó ötlet lenne? Örülne a párom? Főleg, ha tényleg az eljegyzésen gondolkodik, mindeképp meghittebb lenne egy ilyen szép helyen...
Én 22L, Ő 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!