Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért van az, ha egy négert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, ha egy négert látok egy nővel a belvárosban, a nő mindig fehér és állapotos?

Figyelt kérdés
Százból kilencvenkilenc esetben ezt tapasztaltam.
2010. nov. 9. 22:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
87%

Hogy lehet valaki annyira bunkó, mint te "kedves" kérdező és akik egy véleményen vannak vele???

Képzeljétek én is félvér vagyok, és se anyámnak se a magyar édesapámnak nem kellett soha a büdös életben szégyenkezniük miattam! Viszont az olyan büdös rasszista gyökerek, mint ti, egész általános iskola alsó tagozatban minden szünetben megvertek! Azóta ők maradtak érettségi nélkül, a felük börtöntöltelék, én pedig idén fogok diplomázni, és sokkal jobb ember lett belőlem, mint azokból, akik tiszta magyarként engem kiközösítettek. Ez is azt bizonyítja, hogy minden rasszban vannak jó és rossz emberek, fel nem foghatom, hogy azért, mert neked esztétikailag nem tetszik valaki, miért kell máris elítélni?! És kérlek ne mondd, hogy azért mert léhűtők! A külföldi édesanyám is ugyanolyan szorgalmas, mint amilyen a magyar édesapám volt.

Mellesleg ha annyira csúnyák a félvérek, miért akarja bebarnítani magát egy csomó magyar lány a szoláriumban? Biztos nem azért, mert a magyar pasik imádják, ha valakinek vakítóan fehér a bőre...

2010. nov. 15. 16:40
 32/37 anonim ***** válasza:
80%
jól szóltál utolsó :))
2010. nov. 16. 08:26
 33/37 anonim válasza:
szerintem az nem terhes volt, csak úgymaratt este a témázás után.
2010. dec. 7. 23:04
 34/37 anonim válasza:
12%
Én is jártam négerrel. mindenáron fel akart csinálni:)de adattam be magamnak antibébi injekciót:) sosem tudta meg:) nem szültem volna soha kis szottyadékot:( pffff:((((
2011. febr. 7. 15:48
 35/37 anonim ***** válasza:
90%
És akkor minek jártál vele? Hogy jó nagy farok lehessen a vaginádban, mi? Te undorító szottyadék...
2011. febr. 7. 18:44
 36/37 anonim ***** válasza:
Jah persze...mert minden feka kivétel nélkül drogdíler. De mindegy, te csak egy takonydarab vagy, és élvezed, hogy provokálhatsz, aztán nevetsz a felháborodáson, úgyhogy nem foglalkozom veled tovább.
2011. febr. 8. 09:08
 37/37 Dark Prophet ***** válasza:
81%
Atya úristen nem hiszem el hogy huszon egyedik szazadban ennyire tombol a rasszizmus magyarországon. Basszus a fekete nem ember? Ő is ugyanolyan ember csak máshol fejlődött ki ahogy olyan kegyetlen volt a nap hogy a pigmentek alkalmazkodtak. Sok gyökér rasszista majom. Tudjátok meg hogy még a fekete lányok is lehetnek nagyon szépek. És igenis izgató még látványban is látni a bőrtónus külömbséget. Mind egyenlőek vagyunk, kínai, indián kaukázusi és néger. Egyik sem kevésbé ember és az aki lenéz mást a bőrszíne miatt az büszke lehet hogy mekkora s*ggfejjé nőtte ki magát a cipőjéből...
2011. aug. 26. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!