Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Túl kicsi a kő az eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kicsi a kő az eljegyzési gyűrűmben. Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ez nem tetszik? (26/N)

Figyelt kérdés

Tudom, rettenetesen hülyén hangzik ez a kérdés.

Öt év után eljegyzett a párom és nagyon boldog vagyok ettől, rengeteget kérdezgetett előtte, hogy nekem milyen gyűrű tetszene és mutattam és neki párat.

Nos formára teljesen stimmel a gyűrű egy “Emerald cut” gyémánt van a közepében ami körbe van rakva mindkét oldalról hat-hat kis gyémánttal és maga a gyűrű fehérarany, tehát nagyon szép.

Eddig tehàt minden stimmelne is, pontosan olyan, mint amilyet szerettem volna, viszont a központi kő csak 0,5 karát, ami az én ujjamon kicsinek hat.

Amiket mutattam neki, azokon a középső kő minimum egy karátos volt, és így sokkal mutatósabb is volt a gyűrű, mivel nagyobb volt ez a központi kő benne.

Tudom-tudom, a szerelem a lényeg és az, hogy itt vagyunk egymásnak, de valahányszor ránézek arra gondolok, hogy ez egy kicsit hülyén néz ki az én ujjamon és mennyivel jobb lenne egy nagyobb kővel. Már azon gondolkoztam hogy saját pénzből kicseréltetem egy nagyobb gyémántra a központi követ, már ha egyáltalán lehet ilyet.

Az én stílusom kicsit harsány, a munkám is megköveteli a stílusos, elegáns öltözetet az ékszereim is mindig feltűnőbbek voltak és ezt ő is tudja.

Nem értem hogy most miért választott egy ilyen visszafogottabb gyűrűt, ez annyira szerintem nem illik hozzám.

Tudom nem ez a világ legnagyobb problémája, viszont ez csak egy életre szóló dolog, amit innentől minden nap hordani fogok és amire hogyha ránézek akkor jó érzéssel szeretnék ránézni és elégedettséggel.

Félek azonban, hogy nagyon megbántanám hogyha jelezném neki ezt a vágyamat/problémát.

Azt hozzáteszem, hogy anyagilag megengedheti magának azt is, hogy akár egy kétszer ekkora kő legyen a gyűrűben tehát ezzel nincs probléma elvileg, inkább attól félek, hogy meg fogom bántani és elrontom az örömét.

Ti mit tennétek a helyemben?

tegnap 19:43
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
45%

"mivel én viselem"

Ő meg úgy gondolja, mivel ő fizet érte, ezért fogd be a potyalesődet, és örülj ha kapsz valamit egy túrós fitymán kívül.

ma 00:06
 42/44 anonim ***** válasza:
53%

"Viszont nektek férfiaknak ilyen nő kell. "

Kell a büdös francnak, de nekem aztán biztos nem.

A legőszintébben szánom, akinek ilyen nő kell.

"Viszont nektek férfiaknak ilyen nő kell. Akinek a pénz, a mutogatás nagyon fontos."

Szerintem te ne akarj így az összes férfira kinyilatkoztatva okoskodni, hogy milyen nő kell "nekünk férfiaknak".

Semmivel nem különb és értelmesebb ez annál, amikor incelek okoskodnak, hogy milyen vadászanyámkínjaszemű, kockaállú maffiózó kell a nőknek.

" Nyilvan a kérdező is egy szép hölgy, már csak a paramétereiből is kiindulva. Nyilván ad magára."

És?

Van millió nő, aki ad magára, szintén szép, csinos, és mégse olyan a világnézete, mint egy bugyuta luxusprostinak.

"Szerintem minden férfi ilyen nőt akar, nem pedig olyat, aki Heidegger életfilozófiáján töri a fejét."

Jaja, minden férfi ostoba állat, és amelyik nem, nyilván az sem akar maga mellé szellemi partnert, hisz az mit sem számít, amikor valakivel összeköti az ember az életét.

"Ti is megvennétek azt a gyűrűt"

Venné a fszom, és akkor szépen fejeztem ki magam.

Előbb vágnám le a már említett testrészem, minthogy félmilliót (vagy többet) adjak egy nyomorult ékszerre egy olyan érzelmi zsákutca nő miatt, aki aztán azon aggódik, hogy nem elég feltűnő a kezén a csillogó kő, és nem szúrják ki elegen a munkahelyén, ami megköveteli eme "eleganciát".

(A gyémánt bányászat és kereskedelem által felmerülő aggályokra ki se térek, nem tudjuk, hogy valójában milyen fajta gyémánt, laborban előállított-e vagy nem, amit pont a csávóka vett...)

Még egy szarkánál is primitívebb szintet képvisel az ilyen.

" gondolom a baj az, hogy ti nem engedhetitek meg magatoknak"

Bármikor megengedhetek magamnak egy ekkora kiadást (a többszörösét is), de több eszem van szerencsére annál, minthogy egy gyűrűre költsek ennyit.

"Ha megengedhetnétek, mindannyiótoknak ilyen nője lenne."

És minek kellene értelmes férfinak ilyen nő? Mit tudna egy ilyen ember hozzátenni az életünkhöz?

Már bocs, de pont az a helyzet, hogy a legnagyobb önkritikával átgondolva is azt tudom mondani, hogy sokkal jobbat érdemlek az élettől, mint egy ilyen "társat", és nyugi, vagyunk ezzel még így jó páran.

Szerencsére - ahogy a kérdés alatt is látható - nők közül is sokan felfogják a lényeget.

Egyébként én is gyanakszom, hogy a kérdező csak egy troll, de ettől még a téma valós.

Sajnos léteznek ilyen nők. Ezzel nem lehet mit kezdeni, nem is különösebben zavar.

Az már inkább zavar akkor már, hogy tényleg vannak annyira rosszindulatú és ostoba emberek, akik komolyan azt feltételezik, hogy akiben kicsit több ész és lélek van annál, hogy ilyen nőt megtűrjön maga mellett, az biztos csak irigy, nem engedheti meg magának, de nyilván legbelül mindegyikünk annyira sivár és fertő, hogy természetesen csakis erre vágyhatunk. Hát álmotokban.

ma 00:22
 43/44 anonim ***** válasza:
27%

#42 az én válaszomra reagáltál. Szimpatikus vagy 🤔 vicces is volt, amit írtál, meg összeszedett. Annyit hozzáfűznék, hogy eszem ágában sem állt azt feltételezni, hogy minden férfi egy ostoba állat. De azt látni, hogy általánosságban ha egy férfinek egyre több és több pénze lesz, annál szebb és buta nőket szednek maguk mellé. És nem hiszem, hogy azért, mert velük lehet a legérdekesebb témákról beszélgetni.

Tehát minél inkább bármit megtehetnek, annál kevésbé érdekli őket a belső. Persze rengeteg szép ÉS okos nő létezik, nyilván egy mélyebb értékrendszerrel rendelkező férfinak ők a főnyeremény. Egymásra kell találnotok, ennyi.

ma 00:51
 44/44 anonim ***** válasza:
12%

Azt ugye vágod kiscsillag, hogy az 1 ct-s kő nem dupla, hanem 5x annyiba kerül mint a 0.5 ct?

Egyébként a gyűrűválasztás helyes módja... A ffi általában 3 havi átlagkeresetét szokta rá költeni. Általában már illene tudni mi jön be a másiknak. Ha a nőnek az 1 ct kő a heppje, akkor az adott keretből 1 ct-s kővel veszi - csak éppen VSI helyett majd kapsz egy SI2-es kővel...

Amúgy meg értelmetlen a minél értékesebb gyűrű követelése. A férfinek ettől még nem lesz több pénze - azt a pénzt tudja gyűrűvásárlásra fordítani ami a közös életük alapja lenne.

ma 01:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!